Banditi – sezonul 2 Netflix
Din 13 martie, Netflix a adaugat un nou serial mexican de actiune care a crescut rapid in topurile internationale Netflix. Banditi (Bandidos) a fost filmat in Hidalgo, Mexic si este disponibil integral (primul sezon) pe Netflix.

Serialul il urmareste pe Miguel (Alfonso Dosal) si pe complicea sa Lili (Ester Expósito), care incearca sa intre in posesia unei comori aflate pe o nava spaniola naufragiata ce a fost scufundata in timpul Razboiului de Independenta de pe Coasta Atlantica a Mexicului.

Perechea trebuie sa ceara ajutorul unui grup de banditi pentru a reusi lovitura subacvatica insa afla mai tarziu ca nu sunt singurii care sunt in cautarea comorii pierdute.

In serial putem vedea actorii Ester Expósito (Cineva trebuie sa moara – 2020), Alfonso Dosal (Ales – 2023), Mabel Cadena (Black Panther: Wakanda Forever – 2022), Juan Pablo Medina (Casa florilor – 2018, Se cauta tata – 2020), Andrea Chaparro (Rebelde – 2022, Casa florilor: Filmul – 2021), Andres Baida (Cine a ucis-o pe Sara? – 2021, Control Z – 2020), Nicolás Furtado (El marginal – 2016), Sarah Nichols sau pe Luis Gerardo Méndez (Vacanta criminala – 2019).

Primul sezon al serialului Banditi are 7 episoade iar reprezentantii serialului nu au confirmat inca daca vom avea sezonul 2. Sfarsitul ultimului episod lasa de inteles ca protagonistii serialului se pregatesc de o noua lovitura, asadar sezonul 2 s-ar putea intampla insa acest lucru va depinde cel mai probabil de numarul de abonati Netflix care vizioneaza serialului si de numarul de ore vizionate. Insa, chiar si asa reinnoirea serialului nu este garantata.

Banditi – sezonul 2 Netflix

Avand in vedere ca majoritatea serialelor spaniole de pe Netflix au fost reinnoite cu cel putin inca un sezon, exista sanse sa vedem sezonul 2 Banditi.

Pe IMDb, Banditi a obtinut nota 6.4 din 490 recenzii si are indicele de popularitate 867. In Romania, serialul ocupa locul 3, dupa un alt serial spaniol (Regim de fier, locul 2) si inainte de miniserialul german, Semnalul, care ocupa locul 4.

Vom actualiza acest articol atunci cand vom avea informatii despre sezonul 2 sau despre anularea serialului. Pana atunci, daca ati vizionat Banditi, ce parere aveti despre acest serial spaniol?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.