Colin in alb si negru – miniserie biografica Netflix
Netflix va adauga o miniserie biografica din SUA numita Colin in alb si negru (Colin in Black & White). Aceasta este o serie docudrama care descrie viata lui Colin Kaepernick si evenimentele care l-au facut pe acesta sa renunte la fotbal si sa devina activist.

Miniseria este creata de Colin Kaepernick si Ava DuVernay (Prin ochii vostri – 2019, Selma – 2014) iar in miniserie vom vedea actori precum Jaden Michael (Paterson – 2016, The Get Down – 2016), Gabriel Womack, Mace Coronel (Hart of Dixie – 2011), Amarr (American Housewife – 2016), Howard M. Lockie si altii.

Miniseria Colin in alb si negru este disponibila pe Netflix de astazi. Productia are 6 episoade iar durata fiecarui episod este de 30 de minute.

Colin Kaepernick este un fost fundas de fotbal american al echipei San Francisco 49ers, in prezent activist pentru drepturile civile.

Motivul din spatele crimei – miniserie Netflix

O alta docuserie este disponibila pe Netflix de ieri si anume Motivul din spatele crimei (The Motive). Aceasta este o productie israeliana alcatuita din 4 parti, fiecare parte are durata de 30 de minute.

Intr-o seara de vineri din 1986, un adolescent de 14 ani s-a trezit in casa lui din cartierul Ein Karem situat in Ierusalim, a luat pusca de asalt M-16 adusa de tatal sau din armata, urmand sa isi impuste in cap atat parintii cat si cele doua surori. Dupa aceea, si-a schimbat hainele si s-a dus la vecinul sau.

Fiind intrebat de detectivi de ce a facut acest lucru, baiatul a raspuns ca o creatura verde i-a poruncit sa faca asta. Sute de psihiatrii din Israel dar si din alte tari au incercat sa descifreze comportamentul acestuia si motivul pentru care s-a transformat dintr-un baiat nevinovat, inteligent si bun intr-un criminal cu sange rece, insa fara succes.

Producatorii miniseriei Motivul din spatele crimei sunt Tali Shemesh si Asaf Sudri.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.