Banuiala inimii / Palpito – sezonul 2 Netflix
Banuiala inimii (Palpito / The marked heart) este unul dintre cele mai noi seriale columbiene lansate recent si poate fi vizionat in prezent pe Netflix. Aceasta este o serie de drama / thriller creata de Leonardo Padrón (Aproape de iubire, difuzata in prezent de Acasa) si produsa de CMO Producciones.

Sotia lui Simón (Michel Brown) este ucisa pentru a se face un transplant de inima catre Camila (Ana Lucía Domínguez), sotia unui om bogat. Cautand razbunare, Simón este implicat in lumea neagra a traficului de organe.

In timp ce isi cauta dreptate, el se indragosteste de Camila, femeia care supravietuieste datorita inimii sotiei sale ucise. Punctul culminant va fi atins atunci cand atat Simón cat si Camila vor afla adevarul.

In aceasta serie vom vedea actorii Ana Lucía Domínguez (Pasión de gavilanes – 2003), Michel Brown (Iubiri – 2006), Sebastian Martínez, Miguel González, David Páez, Moisés Arizmendi (Legea iubirii – 2018), Juan Fernando Sánchez (Wild District – 2018), Julián Cerati, Silvia Varón si altii.

Banuiala inimii / Palpito – sezonul 2 Netflix

Primul sezon al noului serial Banuiala inimii are 14 episoade si este disponibil pe Netflix din 20 aprilie 2022. Pe IMDb a obtinut nota 6.9 din 57 de recenzii si se afla pe locul 2.715 in topul IMDb al celor mai populare seriale.

Reprezentantii Netflix nu au confirmat inca reinnoirea serialului columbian cu sezonul 2 insa, avand in vedere finalul primului sezon, sunt sanse mari sa vedem o continuare.

In cadrul ultimului episod al primului sezon, Camila trebuie sa ia o decizie dificila care nu se stie daca ii va oferi pacea ravnita. Urmatorul task al lui Checo il va aduce pe Simón in inima organizatiei, facand o descoperire uluitoare.

Vom actualiza acest articol pe masura ce vom afla informatii despre reinnoirea cu sezonul sau anularea serialului Banuiala inimii. Voi ce parere aveti despre aceasta serie?

Daca sunteti interesati si de alte productii columbiene, pe Netflix poate fi vizionata o alta serie noua numita Ritm salbatic. Aceasta serie nu a impresionat si nu a fost reinnoita inca, avand momentan un singur sezon.

Update 23.04.2023: Banuiala inimii are sezonul 2 disponibil din 19 aprilie 2023, nu a fost confirmat inca sezonul 3;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU