Disney Channel difuzeaza Kiff

In acest material vom detalia cele mai interesante seriale de desene animate ce vor fi difuzate pe posturile Disney Channel si Disney Junior in luna octombrie.

Disney Channel 

Kiff (2023) – din 2 octombrie, de luni pana vineri, de la ora 16:50. Serialul Kiff spune povestea unei veverite pline de viata care alaturi de cel mai bun prieten al sau, un iepuras, au parte de numeroase aventuri prin orasul lor natal. Kiff si Barry traiesc intr-un oras in care animalutele convietuiesc alaturi de fiinte magice.

Seria Kiff are 2 sezoane cu un total de 25 de episoade, durata fiecarui episod este de 11 minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,5.

Fantoma si Molly McGee – episoade noi din 16 octombrie, de luni pana vineri, de la ora 15:50. Presedintele Lumii Fantomelor pleaca si Scratch este numit noul presedinte. Scratch credea ca este usoara functia de presedinte si ca va avea parte numai de petreceri insa nu este asa.

Peste drum de familia McGee se muta o noua familie, sotii Chen. Acestia par perfecti din toate punctele de vedere, sunt distractivi, amuzanti, singurul lor defect este ca sunt vanatori de fantome.

Disney Channel difuzeaza Kiff

Hamster & Gretel – episoade noi din 23 octombrie, de luni pana vineri, de la ora 16:50. Gretel si animalutul ei de companie pe nume Hamster revin cu noi aventuri in care cei doi isi vor folosi superputerile pentru a salva Pamantul.

Masina Timpului de la Disney. Din 14 pana pe 16 octombrie, Disney Channel va difuza doua blocuri de desene animate numite bloc de animatie (va fi difuzat intre orele 07:55- 12:25) si bloc de programe live action (va fi difuzat de la ora 18:20- 23:20). In cadrul acestor 2 blocuri vor fi difuzate cele mai emblematice episoade ale unor seriale Disney ce au fost difuzate de-a lungul timpului pe Disney Channel.

Disney Junior

Super Pisici – episoade noi din 2 octombrie, de luni pana vineri, de la 08:30. Super Pisicile revin cu noi episoade in care isi vor folosi superputerile pentru a proteja orasul Kittydale de raufacatori.

Petrecere Non Stop – Aventurile Tinerilor Jedi – din 7 octombrie, sambata si duminica, de la ora 09:30. In cadrul acestui program, telespectatorii pot urmari aventurile tinerilor Jedi.

Eroii in Pijama – episoade noi din 14 octombrie, de luni pana vineri, de la ora 17. Conor, Amaya si Grec revin cu noi aventuri.

Disney 100 – Este timpul sa sarbatorim. Bloc special de programe pe 16 octombrie, de la ora 07, intreaga zi.

Costume de Halloween este un alt bloc de programe ce va fi difuzat de Disney Junior. Din 28 pana pe 31 octombrie, de la ora 09, telespectatorii Disney Junior sunt invitati sa sarbatoreasca Halloween-ul alaturi de prietenii lor Mickey Mouse, Spidey si Evrica.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.