SkyShowTime va avea un abonament cu reclame
Cea mai noua platforma de streaming SkyShowTime va veni cu noutati pentru abonatii sai. In acest material vom detalia aceste noutati. Din 23 aprilie platforma de streaming SkyShowTime va implementa in oferta sa inca un tip de abonament. Cu aceasta ocazie, SkyShowTime va oferi abonatilor sai doua abonamente, Standard si Standard Plus.

Abonamentul Standard va costa 3,99 euro (cei care au obtinut oferta de 50% reducere pe viata vor plati 2 euro pe luna). Pachetul Standard va contine reclame.
Pachetul Standard Plus va fi de fapt vechiul abonament. Standard Plus nu va contine reclame si va costa 5,99 euro (cei care au obtinut reducerea de 50% pe viata si vor sa opteze pentru Standard Plus vor plati 3 euro pe luna).

SkyShowTime este prima platforma care va implementa pachetul Standard cu reclame in toate zonele/tarile unde sunt prezenti in acelasi timp adica in peste 20 de tari, printre care si Romania. Reprezentantii SkyShowTime au declarat ca platforma si-a propus sa ofere continut de calitate la cele mai avantajoase preturi, oferind continut de la Hollywood si continut local interesant.

Singura diferenta intre cele doua abonamente o vor reprezenta reclamele, nu si continutul. SkyShowTime va continua sa ofere filme si seriale de la Paramount si Universal Pictures. De la aceste case de productii, in 2024 vom putea urmari pe SkyShowTime urmatoarele filme: Asteroid City, Mission Imposible, Dead Reckoning, Testoasele Ninja Adolescente, Atacul Mutantilor si altele.

Printre productiile originale si exclusive marca Sky pe care le vom putea urmari pe SkyShowTime in 2024 vom enumera: A Gentelman in Moscow, Apples Never Fall, Bargain, Halo (sezonul 2), Veronika si altele.

SkyShowTime va avea un abonament cu reclame

Conform reprezentantilor SkyShowTime, platforma va oferi abonatilor sai si continut local din urmatoarele tari: Danemarca, Suedia, Tarile de Jos, Spania, Romania.

Un lucru important de mentionat este faptul ca reprezentantii SkyShowTime nu au anuntat nimic despre impartirea contului cu prieteni, daca acest lucru este interzis sau nu. Nu s-a specificat nici cat timp vor dura reclamele si nici daca acestea vor fi difuzate in timpul filmelor / serialelor sau dupa terminarea acestora.

SkyShowTime este a doua platforma care introduce in oferta un pachet cu reclame dupa Netflix.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. Eu m-am dezabonat ieri, si am cerut banii inapoi pt restul perioadei. Aveam abonament pe 1 an.

    Dupa ce ca nu aveam ce vedea (noutati) sa-mi mai serveasca si reclame? Am zis un mare „pas”!