BBC First va difuza Presa
Postul de televiziune BBC First isi va imbogati grila cu noi seriale ce vor intra in grila in luna aprilie. Unul dintre serialele ce vor intra in grila BBC First in luna aprilie se numeste Press / Presa (2018). Serialul va intra pe post pe 6 aprilie, de la ora 23, si va fi difuzat in fiecare seara de sambata.

Urmarind Presa, telespectatorii vor descoperi cum se face presa in Marea Britanie. Eroii principali ai acestui serial sunt doi jurnalisti, George Emmerson (David Suchet, a jucat in Agatha Christie: Poirot) si Duncan Alen (Ben Caplin, a jucat in Minti Diabolice, Legenda lui Tarzan), care exploreaza toate ziarele rivale din Marea Britanie pentru a dezvalui secretele, minciunile, vietile si iubirile unor personaje dinamice.

Sub presiunea unui flux continuu de stiri, cei doi jurnalisti fac eforturi remarcabile sa gaseasca subiecte cat mai interesante si atractive pentru a le publica. Cei doi vor transforma vietile oamenilor obisnuiti in subiecte interesante bune de pus pe prima pagina. La un moment dat, roata se va intoarce iar jurnalistii vor citi in ziarele rivale secrete despre vietile lor. Oare cei doi vor putea face fata fluxului de informatii despre ei scrise in ziare?

BBC First va difuza Presa
Serialul Presa are 1 sezon format din 6 episoade, durata fiecarui episod este de o ora iar pe IMDb a obtinut nota 7,5.

In luna aprilie va continua sa fie difuzat si sezonul doi al serialului Happy Valley (primul sezon se va termina pe 28 martie, de la ora 22). Primul episod al sezonului 2 va fi difuzat din 4 aprilie, de la ora 22, in fiecare seara de joi. Si in acest sezon cu numarul doi, detectiva Catherine (Sarah Lancashire) se va ocupa de cazuri din ce in ce mai dificile de crima.

Intr-un episod, Catherine va descoperi un cadavru care are pe corp mai multe rani asemanatoare cu alte rani descoperite pe alte cadavre iar autorul crimelor fiind  nedescoperit, fapt ce o duce pe detectiva cu gandul ca ar putea fi vorba de un criminal in serie.

Catherine va fi si mai surprinsa si ingrijorata cand va descoperi ca ultima victima era foarte apropiata de familia ei, ceea ce o face pe detectiva sa creada ca urmatoarea victima a criminalului ar putea fi un membru al familiei ei.

Sezonul doi al serialului Happy Valley are 6 episoade, durata fiecarui episod fiind de o ora. Pe IMDb a obtinut nota 8,5.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.