Melek – serial turcesc Kanal D
Postul de televiziune Kanal D a pregatit o surpriza pentru iubitorii de seriale turcesti. Din 3 ianuarie 2022, de la ora 20, Kanal D va difuza serialul turcesc Benim Adim Melek (titlul localizat va fi Melek).

Rezumat serial Melek
Serialul Melek este un serial de drama care aduce in prim plan o poveste de familie care respecta traditiile vechi.

Serialul Melek are in distributie nume mari ale cinematografiei turcesti, printre actori ii  vom enumera pe: Nehir Erdogan (Meleke Karadag), Kaan Cakir (Alpay Yildirim) si altii.

Melek este o tanara care lupta sa isi refaca viata alaturi de cei 3 copii ai sai. Familia Karadag este familia lui Meleke. Familia Karadag aranjeaza sa o marite pe Meleke cu baiatul familiei Sirhan pe nume Halil (Kutsi). Totul decurge bine intre cele 2 familii pana in momentul in care Meleke refuza sa se marite cu Halil.

Melek nu refuza in prima faza casatoria cu Halil deoarece ea nu poate refuza propunerea tatalui sau pana in ziua logodnei dintre cei 2, cand Melek fuge cu iubitul inimii ei, Alpay, in Germania.

Dupa ce Melek fuge, Seyt Ali Karadag (Mehmet Cevik), tatal lui Melek, o considera moarta iar cele 2 familii, Karadag si Sirhan, nu mai vorbesc de Melek. Mirele parasit este singurul care nu o poate uita pe Melek si o poarta in inima lui timp de 20 de ani. Fugita in Germania, Melek traieste momente fericite cu Alpay, devine mama insa destinul o va pune la o grea incercare.

Ea afla ca sufera de o boala incurabila,  Alpay divorteaza si ii ia si custodia copiilor. Ramasa singura si deznadajduita, hotaraste sa se intoarca acasa sa ii ceara iertare tatalui sau cu speranta ca acesta o va ajuta sa obtina custodia copiilor sai. Meleke nu se va lasa si va lupta pentru copiii sai.

Melek – serial turcesc Kanal D

Serialul Melek are in distributie nume mari ale cinematografiei turcesti, printre actori ii  vom enumera pe: Nehir Erdogan (Meleke Karadag), Kaan Cakir (Alpay Yildirim) si altii.

Serialul Melek (Benim Adim Melek) are 2 sezoane cu un total de 66 de episoade. Un episod are o durata (in original fara reclame) de 2 ore insa la noi un episod va dura mai mult.

Benim Adim Melek a fost lansat in Turcia in 2019 si difuzat de postul TRT1. La momentul publicarii acestui material, Kanal D difuzeaza de luni pana vineri de la ora 20 sezonul 2 al serialului Prizoniera Destinului. Nu stim daca Prizoniera destinului se va termina de difuzat pana pe 3 ianuarie 2022 (atunci cand va incepe noul serial) sau daca va fi mutat la o alta ora. Tot ce se stie este ca Melek va incepe luni, 3 ianuarie, de la ora 20, pe Kanal D Romania.

Update 22.12.2021: Reprezentantii Kanal D au eliminat articolul despre serialul Melek si au mentionat ca din 3 ianuarie, de la ora 20:00 va fi difuzat un alt serial, Fiica ambasadorului; Vom actualiza acest articol atunci cand va fi reprogramat serialul Melek;

Update 13.04.2023: Kanal D va difuza in curand serialul Melek;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII

    • Nu este o redifuzare pentru ca acest serial nu a fost difuzat atunci in 2022. Va fi difuzat acum pentru prima data in locul serialului Familia mea care se apropie de final.

  1. Reprezentantii Kanal D au eliminat articolul despre serialul Melek si au mentionat ca din 3 ianuarie, de la ora 20:00 va fi difuzat un alt serial, Fiica ambasadorului; Vom actualiza acest articol atunci cand va fi reprogramat serialul Melek.