Black Friday se apropie.

Black friday este o sărbătoare ce a prins viață pentru prima dată în SUA. De acolo s-a extins în mai multe țări, printre care și România. Normal această sărbătoare ar trebui să fie în ultima zi de vineri a lunii noiembrie (fiindcă la americani ar veni imediat după Ziua Recunoștinței). Din nefericire, la noi această sărbătoare ce vine cu reduceri masive ține mai multe zile și nu are o dată fixă. De exemplu, Emag a anunțat Black Friday pe 21 noimbrie, Evomag pe 28 noiembrie etc. Așa cum ziceam într-un articol precedent, cel mai probabil programarea acestei sărbători cu o săptămână înainte este doar o strategie pentru a fura startul. Și în SUA sunt astfel de companii care fură startul dar nu cele mai importante (așa cum e cazul eMag).

Emag este de fapt și primul magazin din România care a adus această sărbătoare la noi în țară. Chiar dacă Black Friday există la noi de doar 3 ani (inclusiv cu 2014) e bine totuși că ne putem bucura de reduceri impresionante.
Black Friday nu vine doar cu surpriza plăcute

Din păcate, sunt mulți comercianți importanți sau mai puțin importanți care profită de entuziasmul clienților în această zi de sărbătoare. Ei ridică prețul anumitor produse apoi îl taie pentru a da impresia de reduceri impresionante. Din acest motiv recomand să urmăriți un produs înainte de a-l achiziționa. Nu de alta dar s-ar putea să-l cumpărați la un preț mult mai mare decât prețul lui real.

Stocurile se epuizează rapid

Black Friday are efect în cazul românilor. Aceștia cumpără în masă fiindcă la câteva minute după deschiderea magazinelor (atât online cât și offline), stocurile se epuizează rapid. Există persoane care strâng bani special pentru această sărbătoare iar dacă nu găsesc produse care să le placă, ei le cumpără doar de dragul de a cumpăra ceva. Deci, sunt români care cumpără doar de dragul Black Friday.

Reducerile le găsiți aici

O să găsiți pe acest blog, înainte, în timpul și după campania Black Friday de anul acesta toate reducerile ce merită să fie „băgate în seamă„. Astfel, înainte să cumpărați ceva anume puteți arunca un ochi și pe aici pentru a vedea ce anume se cumpără și care sunt produsele ce merită cumpărate.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. Nu prea pun botul la astfel de prostii. Decat daca vad ceva care stiu sigur ca e mai ieftin. Atunci cumpar, altfel nici nu sunt curios sa vad ce ‘oferte’ sunt.