iPhone 6 se îndoaie?

Da, se îndoaie. Că e în buzunar, ca stai pe el, că te joci cu el, oricând se poate îndoi. Nu e nimic greșit în faptul că iPhone 6 se îndoaie. Asta fac toate telefoanele doar că ele își revin la forma normală. Odată îndoit, iPhone 6 nu-și mai revine.

E un sentiment plăcut să dai 30000 de lei pe un astfel de telefon și să fie strâmb. Într-adevăr, e un telefon performant și nu unul rezistent însă ar fi trebuit să se pună accent și pe acest aspect. Măcar puțin…
Oficialii Apple au declarat în urma apariției acestei probleme că de fapt utilizatorii nu știu să folosească corect telefoanele lor. Această „bubă” îi va costa pe cei de la Apple.

LG ironizează această problemă

LG a lansat anul trecut telefonul LG G Flex ce este un telefon curbat. Făcând referire la Apple, LG a publicat pe contul oficial de Twitter anumite imagini ironice la adresa telefoanelor strâmbe de la Apple. Și LG G Flex este un telefon performant însă este totodată și foarte rezistent. Testele utilizatorilor și nu numai au confirmat acest lucru. Deci dacă în cazul LG se poate în cazul Apple de ce nu se poate?

În videoclipul de mai jos un utilizator își strâmbă singur iPhone-ul 6.


După cum se vede, cel din videoclip aplică o anumită forță pentru a îndoi telefonul însă nu este atât de mare.
Deci în concluzie, iPhone 6 este un telefon foarte sensibil.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

9 COMENTARII

    • Atunci incearca sa mergi cu el la garantie insa este foarte posibil sa nu te poata ajuta decat contra-cost (in cazul in care s-au incalcat termenii garantiei).