Arhiva 81 – sezonul 2 Netflix
Arhiva 81 (Archive 81 – 2022) este unul dintre cele mai noi seriale adaugate pe platforma Netflix, in acest articol vom mentiona informatii despre posibilitatea reinnoirii serialului cu sezonul 2 sau despre anularea acestuia.

Din distributia serialului de mister / horror fac parte actorii Mamoudou Athie, Dina Shihabi si Evan Jonigkeit. Arhiva 81 prezinta arhivistul Dan Turner care primeste sarcina de a restaura casete vechi, acesta urmand sa descopere ce s-a intamplat cu producatoarea Melody Pendras cu 25 de ani in urma.

Arhiva 81 – final sezonul 1
Daca nu doriti sa aflati ce se va intampla in ultimul episod al primului sezon, nu cititi mai departe.

La finalul sezonului se afla ca Samul face parte din cult, care este real, fiind pregatiti sa efectueze ritualul care va conecta cele doua lumi. In 1994, Melody afla adevarul si stie ca Samuel a pregatit-o pentru a fi sacrificata in ritual. Din pacate, Samuel are nevoie doar de Melody, care este o vrajitoare Baldung. Ii folosesc sangele pentru a-l convoca pe Kaelego iar Melody si Samuel ajung blocati in cealalta lume.

In prezent, Dan si Mark realizeaza, de asemenea, care este adevarul. Isi dau seama ca Melody nu este moarta ci este blocata in cealalta lume. Ei se intorc in speranta de a efectua ritualul pentru a o salva pe Melody.

Dan o gaseste pe Melody si incearca sa paraseasca cealalta lume insa in ultima secunda, Samuel o trage pe Melody prin portal, ceea ce duce la blocarea lui Dan in cealalta lume. Melody se reintalneste cu mama ei insa Dan este de negasit.

Arhiva 81 – sezonul 2 Netflix

Netflix nu a confirmat inca reinnoirea cu sezonul 2 sau anularea serialului Arhiva 81 insa vom actualiza acest articol pe masura ce vom avea informatii. Daca va avea si sezonul 2, probabil acest sezon va fi conturat in jurul lui Dan, explicandu-se cum a ramas in cealalta lume si ce va face pentru a incerca sa scape de acolo.

Productia a fost adaugata pe Netflix vineri, 14 ianuarie iar astazi se afla pe locul 4 in top 10 seriale Netflix vizionate in Romania. Pe IMDb a obtinut deja nota 7.3 din aproximativ 1.400 de recenzii.

Daca ati urmarit acest serial, ce parere aveti? Doriti sa vedeti si sezonul 2?

Update 24.03.2022: Serialul Arhiva 81 a fost anulat, astfel incat nu vom vedea si sezonul 2, cel putin nu la Netflix;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII