Bucuresti TV devine Kanal D 2 dupa preluarea licentei de Dogan Media
Consiliul National al Audiovizualului a aprobat astazi solicitarea venita din partea Best Mix Media SRL pentru cedarea licentelor pentru Bucuresti TV SD/HD si reteaua Best FM catre Dogan Media International SRL, cu modificare a licentelor.

Pe langa preluarea licentelor, cea mai importanta modificare este schimbarea denumirii televiziunii Bucuresti TV in Kanal D 2, un post privat generalist parte a grupului Dogan Media International.

Kanal D 2 va prelua continut de la Radio Impuls si theXclusive (proiectul digital Kanal D), va difuza o grila cu continut alternativ, divers, care include divertisment de calitate, o selectie de seriale si filme apartinand mai multor genuri precum si programe de stiri.

Continuand traditia de a lansa programe inovatoare si de a crea comunitati integrate si interconectate (TV, Radio, Digital), Kanal D 2 isi propune sa faca o conexiune intre publicul Kanal D 2 si emisiunile de succes de pe canlul YouTube theXclusive si de pe Radio Impuls.

Kanal D 2 se va alinia standardelor tehnologice avansate, avand semnal HD de la lansare.
Televiziunea vizeaza structura generala a audientei la nivel national, propunandu-si sa atraga un public variat si echilibrat din punct de vedere socio-demografic. Postul va difuza continut, dupa cum urmeaza:

  • seriale de epoca: povesti impresionante despre diferite evenimente sau personalitati care au avut un impact major in istorie;
  • seriale de drama: seriale produse in diferite tari, care ilustreaza culturi si obiceiuri diverse, o adevarata calatorie in timp si spatiu;
  • seriale de actiune: productii de succes care vin in intampinarea unui public masculin, o posibila alternativa la programele de sport;
  • filme aristice: titluri care si-au dovedit deja succesul, si vor aduce un plus de valoare peisajului TV, in special pe o piata in care filmele se muta de la canalele generaliste la canalele de nisa;
  • comedie: filme si seriale romanesti de comedie care au devenit repere importante ale genului si care sunt dorite in continuare de o parte importanta a publicului telespectator: de exemplu, Vacanta Mare;

Bucuresti TV devine Kanal D 2 dupa preluarea licentei de Dogan Media

Printre productiile difuzate de Kanal D 2 putem mentiona: Hercai, Love in Chains, Medici: The Magnificent, O Hayat Benim, Doctorul minune, Dying of the light, The Runner, Cleaner, Wake up si altele.

Valentin Jucan, reprezentantul CNA, si-a exprimat ingrijorarea privind continutul care ar putea fi difuzat de Kanal D 2 insa reprezentantii postului au mentionat ca nu se doreste difuzarea unui continut nepotrivit.

Bucuresti TV este disponibil in prezent in grilele celor mai mari operatori de televiziune prin cablu din tara, in retelele Vodafone si Orange Romania este disponibil in format HD. Postul este disponibil in lista must carry 2022 pe pozitia 23.

Solicitarea pentru postul TV a fost aprobata in unanimitate. A fost aprobata si solicitarea pentru reteaua Best FM insa cu un vot impotriva.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

25 COMENTARII