Buna dimineata, Veronica si Deaf U – seriale Netflix
Buna dimineata, Veronica (Bom Dia, Verônica – 2020) este un nou serial brazilian Netflix Original adaugat de Netflix pe 1 octombrie.

Serialul prezinta povestea unei politiste care, dupa ce este martora unei sinucideri, decide sa investigheze singura doua cazuri care anterior fusesera neglijate, ambele incluzand femei abuzate.

Buna dimineata, Veronica este un thriller psihologic bazat pe romanul cu acelasi nume scris de Raphael Montes de Carvalho, o poveste scrisa foarte bine si un mesaj privind abuzul femeilor. Veronica este un agent al Politiei din Sao Paulo, subestimat deoarece este femeie si investigheaza abuzurile impotriva femeilor.

Buna dimineata, Veronica si Deaf U – seriale Netflix
Protagonista serialului este Tainá Müller (Elite Squad 2: The Enemy Within – 2010) insa putem vedea si alti actori precum Camila Morgado (a jucat rolul Manuelei de Paula Ferreira in serialul Sapte femei – 2003, difuzat in trecut de Acasa TV (numit in prezent Pro 2); Olga – 2004, Brazil Avenue – 2012), Eduardo Moscovis (The Thorn and the Rose – 2000), Johnnas Oliva, Antônio Grassi (The City of Lost Children – 1995, Carandiru – 2003).

Buna dimineata, Veronica – sezonul 2

Serialul are un singur sezon alcatuit din 8 episoade iar in prezent nota pe IMDB este 7.6 din 647 de recenzii. Primul sezon acopera tot continutul romanului insa exista posibilitatea sa vedem un al doilea sezon tot cu Tainá Müller in rol principal insa cu un nou caz.
Este posibil sa vedem un al doilea sezon undeva in 2021 insa acest lucru depinde foarte mult de succesul avut de primul sezon lansat.

Deaf U este un alt serial nou adaugat de Netflix, este disponibil din 9 octombrie si prezinta un grup de studenti al Universitatii Gallaudet, o universitate privata iar scopul serialului este de a arata viata oamenilor cu deficit de auz, din toate punctele de vedere. Primul sezon are 8 episoade iar pe IMDB nota rezultata este 6.3 din 75 de recenzii iar printre actorii seriei putem vedea si pe influencerita Cheyenna Lauterbach Clearbrook, foarte cunoscuta in comunitatea persoanelor cu deficit de auz.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.