Valuri de pasiune – premiera Acasa
Reprezentantii televiziunii Acasa au anuntat premiera unei noi telenovele mexicane numite Valuri de pasiune (Marea de pasiones – 2024), o productie noua care a fost difuzata in tara natala anul acesta.

Seria de drama a fost realizata de Giselle González pentru TelevisaUnivision si reprezinta un remake al productiei portugheze Paixão (2017) cu Margarida Vila-Nova, Albano Jerónimo si Joana Solnado. Dupa aceasta productie a fost realizat si serialul grecesc Molis hthes (2021).

Valuri de pasiune a avut premiera in Mexic pe Las Estrellas si a inlocuit telenovela Blestemul (2023). Este interesant de stiut ca in Romania Valuri de pasiune va inlocui tot Blestemul, care este difuzata in prezent de la ora 13:00. Valuri de pasiune se va vedea in prima faza de la ora 14:00, din 24 iulie, iar din 26 iulie de la ora 13:00. Va fi difuzata de luni pana vineri.

Rezumat telenovela Valuri de pasiune

Marcelo (Matías Novoa), este acuzat pe nedrept de uciderea tatalui logodnicei sale, iar dupa 7 ani el se intoarce hotarat sa isi apere onoarea si sa arate tuturor adevarul, in acelasi timp incercand sa ii recastige dragostea Luisei si sa isi cunoasca fiica.

Valuri de pasiune – premiera Acasa

In aceasta serie vom vedea actorii Oka Giner (Pacate din iubire – 2023), Matías Novoa (Mostenitorii – 2022), Alejandro de la Madrid (Monarca – 2021), Margarita Muñoz (Banuiala inimii – 2022), Blanca Guerra (Santa Sangre – 1989), Anna Ciocchetti (Midaq Alley – 1995, La Reina del Sur – 2011), Alejandro Camacho, Michel Duval (Deadly Class – 2018) sau pe Alfredo Gatica (La vecina – Sara – 2015, Ringo – 2019).

Valuri de pasiune a avut in Mexic 65 episoade, fiecare episod avand durata o ora insa in Romania numarul episoadelor va fi ceva mai mare din cauza reclamelor. Pe IMDb, telenovela are o nota buna insa din putine recenzii, 8.7 din 47 de recenzii.

Este destul de ciudat ca Acasa difuzeaza o telenovela asa noua (ultimul episod a fost difuzat in luna mai 2024) la mijlocul zilei si nu in prime time insa probabil reprezentantii postului incearca sa urmeze modelul televiziunii din Mexic, Las Estrellas.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU