Prima Sport 5 HD – disponibil in grila Vodafone
Vodafone a introdus astazi in grila de programe cea mai noua televiziune sportiva, Prima Sport 5 HD. Postul este disponibil pe pozitia 168 iar Vodafone este primul operator care adauga televiziunea in grila. Din informatiile obtinute pana in prezent, postul a fost introdus doar in format HD. Se poate viziona in pachetul de baza insa va fi introdus in pachetul Sport.

Prima Sport 5 a fost lansat luna trecuta si este disponibil inclusiv pe aplicatia Prima Play. Tot astazi a fost eliminat din grila postul Insight TV (televiziune care emite in format ultraHD), aceasta modificare fiind anuntata de Vodafone cu ceva timp in urma.

Al 5-lea post de sport detinut de grupul Clever va difuza, asemenea celorlalte posturi de sport Prima, meciuri de fotbal din campionate importante precum Anglia, Germania, Italia, Spania, Franta dar si UEFA Champions League.

In plus, pe Prima Sport 5 se vor vedea si alte competitii precum Formula 1, Liga Campionilor (handbal), gimnastica, baschet sau canotaj.
Vodafone are in grila toate posturile Prima Sport (1, 2, 3, 4 si 5), inclusiv in format HD.

Reamintim ca reprezentantii posturilor au anuntat pe burtierele televiziunilor ca posturile Prima TV si Prima Sport vor iesi din grila Focus Sat incepand cu 1 ianuarie 2023. Desi mai sunt doua luni pana la finalul anului si lucrurile se pot schimba, pana acum nu a fost reinnoit contractul dintre Focus Sat si Clever Media.

Prima Sport 5 HD – disponibil in grila Vodafone

Ultima modificare a grilei Vodafone a fost facuta la inceputul lunii octombrie, atunci cand Tralala TV HD a intrat in grila.
Nu avem informatii daca Prima Sport 5 se va vedea in curand si in alte retele importante de cablu sau satelit insa vom anunta atunci cand va fi cazul.

In reteaua Vodafone se pot viziona si alte posturi de sport precum Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, Eurosport 4k (disponibil in extraoptiune), celelalte posturi Prima Sport, Motorvision HD, Trace Sport Stars HD, Sport Extra HD, FightBox sau MyZen HD.

Voi ce parere aveti despre Prima Sport 5 HD? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

52 COMENTARII

 1. prima sport 5 este doar hd sd deocamdata nu este asa ca ar trebuie corectata bucata din articol Vodafone are in grila toate posturile Prima Sport (1, 2, 3, 4 si 5), inclusiv in format HD. ca se intelege altceva

 2. Pot fi si 10 canale proprii de sport, daca directorul de programe a facut jurnalismul la fara frecventa – ca sa ma exprim elegant – impactul la consumatorul final va fi zero.

  Luati exemplul Digi si Telekom unde meciuri fotbal au fost transmise incepand cu minutul 10, curse de F1 taiate in secunda 2 dupa ce liderul a trecut linia de sosire desi au obligatia contractuala sa transmita festivitatea de premiere si intreviurile „la cald” , meci de tenis taiat in tiebreak, transmisiuni mutate din mers de pe un canal pe altul pentru a face loc altor transmisiuni, etc.

 3. D-le Gorila, de ce, la Vodafone, pe un televizor a intrat PS 5 pe poz 163, iar pe alt tv a intrat pe 168( PS 4K s-a mutat pe 169), ambele fiind LG. Mentionez ca nu am dat scanare grilei nici pe unul nici pe altul.Asa le-am gasit cand am ajuns acasa

 4. E foarte bine ca nu au mai introdus si versiunea SD la acest canal
  Ar fi bine pe viitor ca toate canalele SD sa fie scoase din grila de toti cablistii, si ele asa incet sa dispara

 5. Îmi place noul post de sport, deoarece difuzează meciurile din: Bundesliga, Serie A, LaLiga, Premier League, UEFA Chanpions League, UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, Liga a 2-a, Superliga și altele.
  Sunt foarte mulțumit de Prima Sport 5 HD.