Camera Video Auto DVR Novatek T616 – recenzie

Camera auto Novatek T616 este o camera pentru masina foarte ieftina, decenta, ideala pentru cine doreste sa foloseasca o camera auto la un pret foarte mic.

La prima vedere camera auto Novatek T616 este o camera realizata dintr-un plastic ieftin, butoanele sunt destul de slabe din punct de vedere calitativ iar design-ul este clasic, asemanator unei camere foto compacte. Display-ul este de 3 inchi iar suportul in care se prinde camera in parbriz nu pare foarte stabil astfel incat, in anumite momente, putem avea probleme cu fixarea rapida a dispozitivului in geam desi camera este usoara ca greutate.

Pe partea stanga – lateral gasim butoanele de navigare, butonul de meniu si slotul pentru card de memorie iar pe partea dreapta avem butoanele: OK, butonul pentru accesarea continutului de pe card, butonul de oprire/pornire si butonul pentru blocarea stergerii continutului. In partea de sus avem porturile 1xmini-USB, 1xAV si 1xHDMI. In partea de jos avem doar microfonul si portul pentru hard reset.

Camera Video Auto DVR Novatek T616 – recenzie

Camera auto DVR Novatek T616 este fullHD (1080P – 30fps), unghiul de filmare este de 140° folosind lentile de rezolutie ultra wide. Diagonala dispozitivului este de 3 inchi avand un display LCD TFT. Calitatea video este decenta atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte, calitatea maxima este fullHD (1080P) iar calitatea imaginilor este de maxim 3MP.

Camera auto DVR Novatek T616 suporta urmatoarele functii/optiuni:

  • Inregistrare ciclizata (1, 3 sau 5 minute); functia aceasta imparte inregistrarile in functie de numarul maxim de minute selectat astfel incat daca vom avea plin cardul de memorie, vor fi sterse treptat cele mai vechi inregistrari, fiind inlocuite de catre inregistrarile video noi; aceasta functie poate fi dezactivata;
  • Moduri Balans de Alb (White Balance);
  • EV;
  • Detector de miscare;
  • Audio;
  • Mod de parcare (Parking Wake);
  • Senzor G;
  • Inchidere automata;

Bateria se incarca in aproximativ o ora insa se epuizeaza destul de repede drept urmare recomand folosirea camerei alimentata in timpul utilizarii. Calitatea video este decenta atat pe zi cat si pe timp de noapte, nu pot spune ca este fullHD insa isi atinge scopul. Numerele masinilor se vad destul de greu la distanta, inclusiv pe timpul zilei, insa in apropiere este in regula din acest punct de vedere. Mai jos gasim o filmare cu camera auto DVR Novatek T616 pe timpul zilei:

Camera Video Auto DVR Novatek T616 – recenzie

Camera auto DVR Novatek T616 este una din cele mai bune camere de masina low-cost, calitatea video este decenta si avem cateva functii indispensabile pe orice camera auto, functii precum detector de miscare, senzor G, inregistrare ciclizata sau mod de parcare. Avand in vedere pretul foarte redus al camerei T616, putem spune ca este una dintre cele mai bune camere auto low-cost in raport calitate/pret si daca dorim un produs foarte ieftin care nu ne intereseaza sa exceleze, acesta este produsul pe care vi-l recomandam.

Camera auto DVR Novatek T616 costa 99.99 lei in acest moment (redus -63%), pretul este foarte bun insa nu as recomanda sa platim mai mult de maxim 200 lei pentru aceasta camera. Putem comanda produsul de AICI, am fost foarte multumit de timpul livrarii, aceeasi experienta placuta pe care am avut-o pentru fiecare comanda de pe acest site.

Voi ce parere aveti despre camera auto DVR Novatek T616, daca ati folosit-o ce avantaje/dezavantaje ati constatat pana acum?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.