Philips V526 Stock Firmware – Instalare pas cu pas (Go Back to Stock) – resoftare.

Instalare soft oficial (Stock Firmware) pentru telefonul Philips V526. Inainte de instalare se recomanda un backup complet al telefonului. Mai recomandam instalarea de catre utilizatorii experimentati.

Atentie! Instalarea necorespunzatoare a softului poate duce la brick-uirea telefonului. Nu suntem raspunzatori pentru orice problema aparuta.  Pentru instalare aveti nevoie de un card de memorie de minim 2 GB.

 1. Descarcati de aici softul pentru Philips V526 Stock Firmware;
 2. Puneti arhiva cu softul in radacina cardului SD;
 3. Inchideti telefonul;
 4. Apasati in acelasi timp butonul de power si cel de volum +. Ar trebui sa va apara robotelul Android;
 5. Apasati o singura data butonul de power si cel de volum +;
 6. Folositi-va de butoanele -/+ (minus/plus) pentru a alege update-ul de pe radacina cardului SD. Selectati arhiva folosind butonul power;
 7. Dupa ce instalarea este completa, selectati reboot si apasati butonul Power;
 8. Dupa ce telefonul a pornit este recomandat sa dati o revenire la setarile din fabrica.

Philips V526 Stock Firmware – Instalare pas cu pas (Go Back to Stock) – resoftare

Atentie! In urma acestui proces toate datele din telefon se vor pierde.

1. Put the update file to the root of the sd-card. Download from here;
2. Turn off the phone;
3. Turn on, Press power on key anf the volume up (plus) Appears android robot;
4. Once press the power button and volume up (plus);
5. Use the volume minus/plus select apply update from sdcard and confirm by pressing the power on key;
6. Select the update file and confirm by pressing the power on key;
7. After the upgrade is complete, select reboot system now, then press the power on key;
However, reports that after the replacement of the software manufacturer recommends performing a factory reset: Menu – Settings – recovery and reset – reset – reset the phone. I draw your attention to something that will erase all user information from the memory of the phone (contacts, SMS / MMS-messages, downloaded applications).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

28 COMENTARII

 1. buna am o problema cu un philips v526, il activez, dar ramane la logo si am incercat sa fac un hard reset, dar nu intra doar ramane in logo, a inca ceva

  • Buna seara,
   V-am tradus comentariul deoarece aprobam doar comentarii in limba romana pe acest site, va recomand sa utilizati Google Translate pentru urmatoarele comentarii.

  • Buna ziua,
   Hard resetul nu il faceti cum trebuie. Cand intrati in meniul recovery pentru hard reset, nu mai apare logoul. Meniul este inainte de logo. In concluzie, daca va apare logo-ul, ati sarit peste posibilitatea de a intra in meniul recovery.

 2. Aceeași eroare o primesc și eu ” This package is for „aeon6735_65c_s_l1″devices; this is a „Philips”.Instalation aborted”.
  Versiune: V526_1542_V06_EE
  Mai exista alta variantă?

  • Versiunea software este oferita de Philips. Din pacate, acelasi model de telefon poate avea diferite procesoare. Cel mai probabil, telefonul tau are un procesor diferit fata de cel pe care l-am folosit noi pentru acest tutorial. Puteti incerca sa luati legatura cu suportul Philips dar sunt slabe sanse sa reusiti acum. In cazul in care nu reusiti, vom incerca noi sa-i contactam dupa trecerea sarbatorilor.

 3. Eu am reușit să probeze la Philips v526 vreo 6 firmware arcade zip versiuni luate de pe 4PDA ruși. VO7,V08,V011,V017,V021,V18.Am rămas la V018,deoarece V021 avea sărăcăcioasă și întârzieri.Acum caut un CWM cu obținea advanced dar nu găsesc așa ,,moca”pentru Philips v526

   • Buna! Se poate instala Android 8 pe un Philips v526 sau este un fac? Mulțumesc!
    android8firmware.pro/philips-xenium-v526-firmware-download-android-8-0/

    • Buna!
     Link-ul de download din pagina ta nu functioneaza. Deocamdata nu exista Android 8 (Oreo) pentru acest model de telefon iar linkul cred ca va deveni activ atunci cand Andoid 8 se poate instala pe acest telefon.

 4. Va rog spuneți-mi eu am un Philips v526 exista vreun formare sau cyanogenmod prin care sa pot avea obținea la Apple management ,,move toate arcade,,?Deoarece el tel a venit cu 5.0 Lollipop și nu pot muta App toate arcade. Am incercat multe apk in această direcție și nu i-am dat de cap.Da-ti va rog mult un răspuns pe email. jhonyx_p @yahoo.com.Multumesc.

  • Nu exista varianta Cyanogenmod pentru acest model de telefon. Nu exista nici „custom rom” din cate stiu eu. Si romul oficial a fost destul de dificil de obtinut.

 5. Domnule Cosmin,am copiat softul stock pe un card,am dat update de pe card ,dar imi da urmatoarea eroare: This packageis for „aeon6735_65c_s_l1″devices; this is a „Philips”.Instalation aborted.