Pe aripi de vis – serial indian Acasa
Acasa a inceput zilele trecute difuzarea unui nou serial indian numit Pe aripi de vis (Sirf Tum – 2021) creat de Rashmi Sharma.

Rezumat serial Pe aripi de vis
Vikrant Oberoi este un om de afaceri de succes insa arogant. El se casatoreste cu Mamta dupa ce isi alunga prima sotie, Asha, si pe fiul lor, Ansh. Asha se muta cu Ansh intr-o noua casa si jura sa distruga familia Oberoi, in special pe Mamta si pe fiul ei cu Vikrant, Ranveer.  In plus, ea isi creste fiul sa faca acelasi lucru.

Ranveer creste furios si il uraste pe Vikrant deoarece afla ca ii inseala mama. Pe de alta parte, managerul lui Vikrant, Rakesh Sharma, traieste impreuna cu familia sa, inclusiv cu fiica Suhaani, care doreste sa devina doctora.

Ranveer si Ansh studioaza la aceeasi universitate. Ranveer nu stia ca Ansh era fratele sau vitreg si nu il place desi Ansh stie adevarul si cauta razbunare. Suhani se inscrie la aceeasi unitate de invatamant. Rakesh ii cere lui Ranveer sa isi asume responsabilitatea, ceea ce o face. Intre timp, ei devin prieteni buni. Riya, o prietena apropiata a lui Ranveer si Suhaani, studiaza de asemenea acolo si il iubeste pe Ranveer din copilarie insa este dezamagita cand afla ca el se indragosteste de Suhaani.

Pe aripi de vis – serial indian Acasa

In serial putem vedea actorii Moni Rai (The Attacks of 26/11 – 2013, Sanak – 2021), Rishikka Bali, Vivian Dsena (Pyaar Kii Ye Ek Kahaani – 2010), Eisha Singh, Sapan Gulati, Puneet Chouksey, Nimai Bali (Rahasya – 2015) si altii.

Serialul Pe aripi de vis are 232 episoade difuzate in India intre 2021 – 2022. Pe Acasa se poate vedea de la ora 15:00, de luni pana vineri, cate 3 episoade. Pe IMDb are nota 8 din 90 de recenzii. Productia a avut 229 episoade difuzate intre 2021 – 2022.

Serialul a fost produs de Rashmi Sharma Telefilms si difuzat in India pe Colors TV si Voot.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU