Campionatul European de Handbal Feminin pe Digi, Telekom si Look Sport
De joi, 3 decembrie, televiziunile sportive Digi Sport, Telekom Sport si Look Sport vor transmite meciurile de handbal feminin din cadrul Campionatului European.

Aceasta competitie se desfasoara intre 3 – 20 decembrie 2020 si va participa inclusiv echipa Nationala a Romaniei. Echipele sunt impartite in 4 grupe a cate 4 echipe. Echipele vor juca fiecare cu fiecare iar primele 2 echipe din fiecare grupa vor merge mai departe in competitie.

Iata care este componenta grupelor:
Grupa A: Danemarca, Franta, Muntenegru, Slovenia
Grupa B: Rusia, Suedia, Cehia, Spania
Grupa C: Ungaria, Croatia, Olanda, Serbia
Grupa D: Germania, Norvegia, Romania, Polonia

Modul de desfasurare al competitiei este urmatorul: echipa castigatoare a unui meci va obtine 3 puncte, daca meciul se termina la egalitate atunci ambele echipe vor obtine cate un punct, iar echipa care pierde meciul nu va obtine niciun punct. Daca 2 echipe vor termina grupa la egalitate, atunci modul de departajare va fi meciul direct dintre cele 2 echipe.
Daca si meciul direct s-a terminat la egalitate, atunci cele 2 echipe vor fi departajate prin golaveraj, adica numarul de goluri inscrise si primite.

Iata care sunt meciurile transmise joi, 3 decembrie, de Digi Sport, Look Sport si Telekom Sport:
Ora 19:00:  Romania – Germania, pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport+
Ora 19:15: Rusia – Spania, pe Digi Sport 3, posturile Look Sport (posibil un post PPV) si posturile Telekom Sport
Ora 21:30: Norvegia – Polonia, pe Digi Sport 3, posturile Look Sport si posturile Telekom Sport
Ora 23:00: Suedia – Cehia, se vede pe Digi Sport 3 (meciul este de la ora 21:30 insa se pare ca nu este transmis in direct)

Campionatul European de Handbal Feminin pe Digi, Telekom si Look Sport

Vineri, 4 decembrie:
Ora 19:15: Franta – Muntenegru, pe Digi Sport 2, Telekom Sport si posturile Look Sport                       Ungaria – Croatia, pe Digi Sport 3, Look Sport si Telekom Sport
Ora 21:30: Danemarca – Slovenia, pe Digi Sport 2, Look Sport si Telekom Sport
Meciul Olanda – Serbia se va vedea pe Digi Sport 2 vineri, 4 decembrie, de la ora 23:00 (meciul este de la ora 21:30 insa nu este transmis in direct).

Cele 3 posturi de sport din Romania impart mai multe compeitii sportive printre acestea Cupele Europene de handbal, fotbal, campionatele de fotbal: La Liga, Liga 1 Bundesliga si multe alte competitii.

Digi Sport este detinut de compania Digi Romania (RCS – RDS), aceasta detine mai multe posturi TV si radio, posturile Look Sport sunt detinute de Clever Media Network iar programele Telekom Sport sunt detinute Telekom Romania. Reamintim ca Orange Romania a ajuns un acord pentru achizitia serviciilor fixe ale companiei Telekom insa pentru moment nu se stie ce se va intampla cu  posturile Telekom Sport, ci doar ca studiourile Telekom Sport si comentatorii au fost prelati de Clever Media.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII