Vodafone va elimina din grila Insight TV
Dupa o vara in care nu au fost efectuate modificari semnificative ale grilei, Vodafone aduce cateva noutati toamna aceasta. Asa cum am mentionat intr-un articol publicat anterior, Tralala TV HD a fost introdus ieri in grila Vodafone. Insa, aceasta nu este singura modificare a grilei Vodafone din toamna aceasta.

Job TV a fost introdus in Bucuresti in grila Vodafone, aceasta este prima televiziune din Romania despre locuri de munca si este disponibila inclusiv in grilele RCS & RDS, Orange Romania Communications (cablu) si Orange Romania, in grilele locale (la Orange Romania este disponibila la nivel national). Asemenea Tralala TV HD, Job TV a intrat in grila pe 30 septembrie.

Vodafone a inceput sa isi instiinteze abonatii privind eliminarea din grila de programe a televiziunii in format ultraHD, Insight TV. Postul este disponibil in grila Vodafone in extraoptiunea 4k. Aceasta extraoptiune are pretul de 1 euro pe luna si contine momentan Insight TV, Prima 4k si Eurosport 4k. In unele pachete, extraoptiunea 4k este inclusa.

Mai jos puteti gasi notificarea trimisa de Vodafone abonatilor:

Vodafone va elimina din grila Insight TV

Insight TV este o televiziune care emite in format 4k, a fost introdusa in grila Vodafone in aprilie 2020 si difuzeaza povesti la nivel international in format ultraHD. Pe acest post putem viziona documentare, show-uri, concerte si evenimente din intreaga lume in format 4k. Vodafone era singurul operator care include in grila de programe televiziunea Insight TV, astfel incat acest post nu se va mai putea viziona in Romania. Cel putin momentan, extraoptiunea 4k va ramane cu doua posturi de sport, Prima 4k si Eurosport 4k.

Insight TV a fost fondata in Amsterdam si are peste 300 de milioane de telespectatori la nivel global. Printre emisiunile difuzate putem mentiona: Full circle, Inside the masters of dirt, I am invincible, Car crews with Supercar Blondie, Ultimate goal si altele.

Voi ce parere aveti despre ultimele modificari de grila efectuate de Vodafone?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

8 COMENTARII

  1. Ăsta este începutul, or sa elimine multe ca sa-si acopere pierderile și sa tina pretul sub control sa nu le plece clienții. Sunt praștie dtpdv, de la upload-ul ala de toată jena de 25Mbps care-l bate și un telefon mobil, pana la grila de cablu care are doar posturi scumpe și proaste calitativ.

  2. Deocamdata grila Vodafone sta bine, chiar daca va fi eliminat acest post.Ramane de vazut in viitor ce va fi, avand in vedere ca unii ii canta prohodul Vodafone-lui.Ce sa facem? Ne mutam cu totii la Digi si -i oferim monopolul pe piata tv din RO.