Castiga Romania se muta pe TVR 1
Schimbare importanta pentru emisiunea de cultura generala Castiga Romania. In acest articol vom detalia noi amanunte aparute recent despre singura emisiune concurs autohtona, care este foarte apreciata si peste hotare.

Emisiunea Castiga Romania prezentata de Virgil Iantu se va muta pe TVR1. Concursul de cultura generala a fost difuzat timp de 10 sezoane pe TVR 2, de luni pana joi. Odata cu incepera sezonului 11, emisiunea va fi mutata din 19 septembrie pe TVR 1, unde va fi difuzata de la ora 21, de luni pana joi.

Aceasta mutare este prima noutate a grilei de toamna TVR 1. Emisiunea Castiga Romania va avea o concurenta acerba in peisajul media pentru ca se va bate cu alte trei emisiuni de cultura generala ce sunt difuzate pe alte posturi TV de la noi din tara, este vorba de Jocul cuvintelor, Tu urmezi (ambele difuzate de Kanal D) si Primii castiga, emisiune difuzata de Prima TV.

O diferenta semnificativa intre cele 3 emisiuni de cultura generala este aceea ca in Castiga Romania concurentii trebuie sa cunoasca foarte bine atat geografia Romaniei cat si lucruri importante despre orasele si judetele tarii noastre, fapt care face ca emisiunea Castiga Romania sa fie una dintre cele mai interesante emisiuni de cultura generala difuzate vreodata de Televiziunea Romana.

Castiga Romania se muta pe TVR 1

Castiga Romania s-a lansat in 2017 iar in aceasta primavara emisiunea a facut 500 de editii, cu acest prilej 5 concurenti au plecat acasa cu cate o masina. Prezentatorul emisiunii, Virgil Iantu, este unul dintre amfitrionii emisiunilor de cultura generala, el a mai prezentat si Vrei sa fii miliardar / milionar.

Prezentatorul Virgil Iantu are carisma care prinde la publicul telespectator, fapt pentru care garanteaza audiente foarte bune postului pentru care lucreaza. O priza buna la public o au si cei doi competitori ai sai, Dan Negru si Gabriel Coveseanu. Virgil Iantu este intr-o relatie cu Roxana Alexandru de 20 de ani si au o fetita de 17 ani pe nume Jasmin.

TVR 1 apartine Societatii Romane de Televiziune si are licenta generalista. TVR 1 a fost prima televiziune lansata in Romania si se afla in lista must carry.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.