AMC difuzeaza trilogia Omul Paianjen cu Tobey Maguire
Iubitorii filmelor Omul Paianjen vor avea posibiliatea sa urmareasca primele trei filme in luna mai la AMC.

Spider Man / Omul Paianjen (2002) – 15 mai, ora 19:35. Filmul Omul Paianjen a fost facut dupa benzile desenate cu acelasi nume. Primul film din aceasta serie a fost lansat dupa 40 de ani de la aparitia primei reviste de benzi desenate. Omul Paianjen spune povestea unui tanar elev pe nume Peter Parker (Tobey Maguire) care a ramas orfan in  copilarie atunci cand parintii sai au fost ucisi.

Peter a fost crescut de matusa May Parker (Rosemary Harris) si unchiul Ben Parker (Cliff Robertson). Peter duce o viata obisnuita de tocilar: are note bune la invatatura, este luat la misto de echipa de fotbal a scolii, iubeste in secret cea mai frumoasa fata din scoala pe nume Mary Jane Watson (Kirsten Dunst) si scrie articole la ziarul scolii.

Totul se schimba pentru Peter in ziua in care, alaturi de colegii sai, participa la un experiment stiintific intr-un laborator. Acolo, Peter este muscat de un paianjen modificat genetic scapat dintr-o cusca. Dupa ce este muscat, Peter capata puteri supra-naturale (are capacitatea de a se catara pe pereti si este mai puternic).

In prima faza, Peter foloseste aceasta abilitate in scopul obtinerii unor foloase materiale. Intr-o seara, unchiul lui Peter este jefuit si ucis. Peter prinde hotul cu ajutorul puterilor sale. Din acea seara, jura sa isi foloseasca puterile pentru a prinde raufacatorii din oras.
Filmul Omul Paianjen are durata de doua ore si un minut, pe IMDb a obtinut nota 7,4.

AMC difuzeaza trilogia Omul Paianjen cu Tobey Maguire

Spider Man 2 / Omul Paianjen 2 (2004) – 22 mai, ora 19:20. Omul Paianjen (Tobey Maguire) decide sa se desparta de iubita sa, Mary Jane (Kirsten Dunst), pentru a o proteja  de pericolele ce vin din cauza ca este prietena cu Omul Paianjen.

Considerand ca daca se desparte de ea, Mary Jane nu va pati nimic rau, Peter se poate concentra mai bine pe capturarea raufacatorilor din oras. Insa, Peter se inseala pentru ca in oras va aparea Doctor Oktopus (Alfred Molina), care o va folosi pe Mary Jane ca momeala penrtru a-l atrage pe Omul Paianjen in capcana sa.
Omul Paianjen 2 are durata de doua ore si sapte minute, pe IMDb a obtinut nota 7,4.

Spider Man 3 / Omul Paianjen 3 (2007) – 29 mai, ora 19:15. Dupa ce a reusit sa faca un echilibru intre viata de super-erou si iubirea pentru fata visurilor, Peter (Tobey Maguire) se va infrunta in acest al treilea film cu trei inamici: costumul sau modificat (negru) care scoate personalitatea negativa din Peter si il face pe acesta sa isi neglijeze apropiatii, Omul de nisip (Thomas Haden Church) si Venom (Topher Grace).
Filmul are durata de doua ore si 19 minute, pe IMDb a obtinut nota 6,3.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.