Aventura, strigati: URA! – reality show-ul romanesc este disponibil pe Netflix
Platforma de streaming Netflix a pregatit romanilor o surpriza frumoasa de sarbatori. Netflix a introdus din 13 decembrie primul reality show autohton de aventuri numit Aventura, strigati: URA! Acest reality show este realizat de cuplul Speak si Stefania.

Netflix pune la dispozitie sezonul doi al acestui reality show. Primul sezon a fost pus de cei doi influenceri pe YouTube si s-a bucurat in randul telespectatorilor romani de un real succes. Reality show-ul a fost facut dupa ce Speak si Stefania au participat la sezonul 3 al emisiunii Asia Express.

In primul sezon Aventura, strigati: URA! cei doi tineri aventurieri au calatorit prin  Indonezia, Thailanda, Dubai si Seychelles. In al doilea sezon, Speak si Stefania ajung in Vietnam. Cei doi vor intalni crocodili, elefanti, vor gusta mancaruri inedite, vor descoperi a 8-a minune a lumii, vor vizita sate plutitoare, pe scurt si sezonul doi este foarte interesant si captivant.

Singurul inconvenient pentru fanii celor doi aventurieri il poate reprezenta faptul ca al doilea sezon este mai scurt, primul sezon a avut 16 episoade in timp ce al doilea are doar 8. Speak este foarte apreciat si urmarit in randul internautilor, el realizand mai multe proiecte online, cum ar fi La fileu sau Fierti pe insula, doua podcasturi pe care acesta le-a realizat in paralel cu acest reality show de aventuri.

Aventura, strigati: URA! – reality show-ul romanesc este disponibil pe Netflix

Speak a declarat despre sezonul doi Aventura, strigati: URA! ca este un sezon facut mult mai bine fata de primul pentru ca au avut o echipa de colaboratori care i-au ajutat, Speak a mai declarat ca urmatorul sezon va avea in spate o echipa mai mare. El a dorit sa aduca si la TV un proiect de-al sau din online si anume podcastul Fierti pe insula realizat alaturi de  Florin Ristei.

Speak a discutat cu reprezentantii Antena 1 sa aduca la TV podcastul Fierti pe insula insa a fost refuzat. In doua editii ale podcastului, Florin Ristei si Speak au comentat in detaliu tot ce se intampla in emisiunea Insula Iubirii realizata si difuzata de Antena 1 iar reprezentantii postului le-au interzis celor doi sa mai discute despre aceasta emisiune.

Sezonul doi al reality showului Aventura, strigati: URA! are 8 episoade, durata fiecarui episod este de 40 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,6.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII