Ce stim pana acum despre sezonul 2 din Cavalerul in Negru?

Cavalerul in Negru (Black Knight/Taekbaegisa) este un serial sud-coreean science fiction de actiune bazat pe un webcomic (benzi desenate publicate online) creat de Lee Yoon-Kyun. Mini-seria a fost lansata la data de 12 mai 2023 de platforma de streaming Netflix.

Deocamdata, seria contine un singur sezon cu 6 episoade de aproximativ 45 de minute. Cavalerul in negru a primit nota 6,3 pe Imdb si are cota de popularitate 735 la aceasta data.

Actiunea are loc in anul 2071, dupa ce majoritatea populatiei a fost decimata de poluarea aerului. Supravietuitorii, in procent de 1% din populatie, sunt dependenti de masti cu oxigen. Ei ies foarte rar din casa si sunt deseori tinta hotilor de provizii. Din acest motiv, ei sunt dependenti de curieri, cunoscuti ca si Cavalerii in Negru, pentru a primi rezerve de oxigen si hrana si pentru a fi protejati de raufacatori.

Dintre toti Cavalerii in Negru, Cavalerul 5-8 este cel mai apreciat pentru abilitatile sale. Acesta intalneste un tanar refugiat al carui vis este sa devina el insusi Cavaler in Negru si il ajuta pe acesta sa-si atinga telul. Pe langa Cavalerii in Negru, intalnim si grupul bunicilor, grupul Cheonmyeong, oficiali guvernamentali, membrii ai familiei lui Yung Seol Ah (interpretata de Esom). Vor reusi acestia sa distruga ordinea ierarhica mult prea stricta a societatii umane post-apocaliptice si sa isi imbunatateasca viata?

Ce stim pana acum despre sezonul 2 din Cavalerul in Negru?

Producatorul serialului Cavalerul in Negru este Cho Ui-Seok, producator de film si scenarist coreean cunoscut si pentru filmele Master (2016) si Golden Slumber (2016). Din distributie fac parte actorii: Kim Woo-bin (Cavalerul 5-8), Song Seun-heon (Ryu Seok), Kang You-Seok (Sa-wol), Esom (Seol-ah), Kim Eui-sung (bunicul), Roh Yoon-seo (Seul-ah), Eugene Ko (Cavalerul 7-3) si multi altii. Pe Kim Woo-bin l-am mai vazut si in filmele: Mostenitorii (2013), Hakgyo (2012- 2013), Chingoo-2 (2013) sau Hamburo Aeteuthage (2016).

Actorul a fost distins cu 11 nominalizari si 4 premii pentru rolurile din aceste productii. Pe actrita coreeana Esom am mai putut-o urmari in filmele: Microhabitat (2017), Inocenta Stacojie (2014), Kill Boksoon (2023) si multe alte productii cinematografice. Pentru talentul ei, actrita a fost recompensata cu un numar de 14 nominalizari si 5 premii.

Industria coreeana a filmului s-a lansat, odata cu Cavalerul in Negru, pe teritoriul generos al serialelor science fiction, dupa ce ne-a oferit filme romantice emotionante si povesti de razbunare memorabile. Chiar daca Netflix nu a confirmat inca sezonul al doilea, iar sezonul 1 al serialului Cavalerul in Negru rezolva majoritatea conflictelor, webtoon-urile create de Lee Yoon Kyun pot servi ca sursa de inspiratie pentru o continuare a serialului sau, de ce nu, pentru alte seriale SF de actiune.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.