Cea mai recenta campanie RCS-RDS – Prinde cele mai mari reduceri din an! – Compania de telecomunicatii RCS-RDS (Digi) a lansat campania “Prinde cele mai mari reduceri din an!”. Mai exact, campania vizeaza distribuirea telefoanelor ramase din stocuri precedente (probabil sunt cantitati destul de mici ale unui anumit model) si ne promit reduceri chiar si de 992 LEI sau 62%. Sper sa existe surpriza de a oferi si modele noi sau mai vechi dar foarte performante. Partea negativa este, momentan, aceea ca nu se face publica oferta, stocul de telefoane, modelele oferite, reducerile exacte.. practic, nimic.

Campania presupune ca aceasta oferta sa fie disponibila pentru clienti doar in sediile RCS-RDS, fara sa fie publicata online sau disponibila la Relatii cu Clientii, destul de greu tinand cont de cozile din punctele de prezenta.Activare sau dezactivare casuta vocala pentru reteaua de telefonie mobila rcs rds (digi mobil)

Cea mai recenta campanie RCS-RDS – Prinde cele mai mari reduceri din an!

Valabilitatea campaniei este 12.01.2015-08.02.2015 insa sper sa se prelungeasca. Un alt minus ar fi faptul ca telefoanele se ofera, ca si pana acum, numai cu abonamentele Digi Mobil, fara sa se poata achizitiona “la liber”. Pe mine cel putin nu ma afecteaza foarte mult, tinand cont ca detin un astfel de abonament, insa este destul de dificil pentru cei care nu au un abonament contractat.

Astept cu nerabdare parerile voastre si informatii utile (in cazul in care ati discutat in sedii cu reprezentantii companiei) despre aceasta oferta “Complet inacceptabila!”, asa cum o descrie Bogat Bogatinov. J

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.