Acasa difuzeaza Mai mult decat o familie
Postul de televiziune Acasa va difuza o noua telenovela interesanta marca Telemundo cu celebrul actor Guy Ecker. Telenovela despre care vom mentiona detalii in acest material se numeste Parientes a la Fuerza / Mai mult decat o familie (2021).

Acasa va difuza aceasta telenovela din 31 octombrie, de la ora 13, cate 2 episoade consecutive, de luni pana vineri. Aceasta telenovela va lua locul in grila postului Acasa telenovelei Mostenitorii care se va termina pe 28 octombrie si este difuzata in acest moment de la ora 13.

Mai mult decat o familie este o telenovela de tip comedie-drama si spune povestea unui scriitor pe nume George Cruz (Guy Ecker) care locuia in America. George trece prin criza varstei mijlocii, este casatorit cu Leticia Sanz (Chantal Andere), care il inseala, nu ii mai acorda atentie, de scris nu a mai scris nicio carte de foarte mult timp si din aceste motive el intra intr-o stare deprimanta.

Intr-o zi, George primeste un telefon din Mexic si este anuntat ca mama lui a decedat. Intors in Mexic pentru a se ocupa de funerariile mamei sale, o va intalni pe Carmen Jurado (Barbara de Regil), o tanara cantareata de care George se indragosteste si incepe din nou sa creada in iubire. In plus, Carmen va deveni noua sa inspiratie.

Acasa difuzeaza Mai mult decat o familie

Telenovela Mai mult decat o familie este scrisa de Sebastian Ortega.
Celebrul actor Guy Ecker este nascut in 1959 iar telespectatorii din Romania l-au vazut  jucand in numeroase telenovele de-a lungul timpului, cum ar fi: Cafea cu parfum de femeie (1993), Minciuna (1998), Salome (2002) si altele.

Barbara de Regil este nascuta in 1987, a jucat in putine telenovele iar una dintre cele mai cunoscute productii in care a avut un rol este Secrete de familie (2013).
Chantal Andere este nascuta in 1972, este actrita si cantareata. Telespectatorii romani o cunosc din telenovelele: Marimar (1994) sau La Usurpadora (1998).

Mai mult decat o familie are 100 de episoade, pe IMDb a primit nota 7,9.
Acasa apartine de compania Pro TV SA si are o licenta tematica filme si seriale, dedicate in special publicului feminin. Televiziunea se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth din tara noastra.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.