Lasa-ma, imi place! Camera 609 – din toamna la Antena 1
Postul de televiziune Antena 1 va difuza din toamna un nou serial romanesc, o comedie romantica, serialul se numeste Lasa-ma, imi place ! Camera 609. Aceasta este o adaptare autohtona care va pune in prim-plan o poveste de iubire care se naste dupa o inlantuire de situatii pline de umor si suspans.

Lasa-ma, imi place ! Camera 609 va avea toate ingredientele necesare pentru a capta interesul telespectatorului. Aceasta este o adaptare dupa serialul turcesc Camera 309. Iata ce stim pana acum despre intriga serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Seria este despre o mostenire mare care nu este dobandita prin succesiune clasica ci doar daca se respecta o conditie scrisa in testament.

Mostenirea este dorita de unii si foarte dorita de altii. Asa ca va porni o competitie acerba intre candidati. Personajele principale ale acestei povesti sunt Eva Georgescu (Ada Sarbei) si Victor Pop M(atei Negrescu). Cei doi fac parte din paturi sociale diferite. Eva este o tanara care locuieste alaturi de mama si surorile sale, este singura persoana a familiei care aduce bani in casa.

Victor Pop este un tanar serios, responsabil, care face parte din patura sociala bogata. Pentru ca a suferit in dragoste, Victor nu mai crede in marea iubire insa destinul ii pregateste o surpriza neasteptata. Victor si Eva se intalnesc din intamplare, ei nu se indragostesc la prima vedere cum se intampla in serialele clasice. Din momentul in care cei doi se intalnesc, se declanseaza tot felul de situatii de tip domino.

Lasa-ma, imi place! Camera 609 – din toamna la Antena 1

Din distributia serialului fac parte nume mari ale cinematografiei romanesti, cum ar fi :Emilia Popescu (Violeta Pop, mama lui Victor), Mihai Calin (Sergiu Pop, tatal lui Victor), Magda Catone (Doina Georgescu, mama Evei), Claudiu Bleont (Mircea Pop, unchiul lui Victor), Virginia Rogin (Elisabeta Pop, bunica lui Victor), Gratiela Voicu (Diana Soare, logodnica lui Victor), Loredana Groza (Felicia Soare), Doina Teodoru (Adina, sora Evei) si altii.

Filmarile serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609 se desfasoara in paralel cu filmarile serialului Lia – Sotia sotului meu. Cel mai probabil noua serie va intra in grila Antena 1 toamna aceasta.

Antena 1 pregateste si alte surprize pentru telespectatorii sai, pe care le vom detalia in curand in alte materiale.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII