Change Drivers – initiativa Discovery RISE
Compania Discovery a lansat un program video numit Change Drivers. Acest program este difuzat pe toate canalele TV ale companiei Discovery din intreaga lume inca din luna noiembrie.

Change Drivers este alcatuit dintr-o serie de 5 episoade care vor acoperi diferite teme importante pentru mediul inconjurator. Temele care vor fi abordate in cele 5 episoade sunt: protectia oceanelor, conservarea naturii, puritatea aerului, reducerea deseurilor si schimbarile climatice.

Aceasta serie video este menita sa creasca nivelul de constientizare asupra schimbarilor pe care le putem face in lume. Prin seria Change Drivers, compania Discovery isi doreste sa inspire publicul sa faca ceva in plus pentru un viitor mai bun. Primul pas este constientizarea iar Change Drivers pune accent pe problemele din jurul nostru. Acest program spune povestea celor care se implica in producerea schimbarii din comunitatea lor.

Change Drivers doreste sa ii influenteze pe telespectatori sa inteleaga impactul pe care il pot avea actiunile lor individuale asupra viitorului nostru. Prin povestile oamenilor prezentate in acest program, se spera ca se inspira si alti oameni sa faca la fel precum persoanele din episoadele Change Drivers.

Primul episod din programul video Change Drivers este dedicat oceanelor si modul in care plasticul influenteaza viata in apa cat si fiintele umane. Emily Penn este cea care va vorbi in primul episod. Ea este un capitan si avocat al oceanelor. Emily va vorbi despre poluarea chimica si plastica din oceane, si testeaza constant apa pentru a observa cat plastic contine si de unde provine acesta.

Change Drivers – initiativa Discovery RISE

Emily si-a testat sangele pentru 35 de substante chimice interzise de ONU iar rezultatele au aratat ca 29 din aceste substante se aflau in sangele testat. Ea a infiintat ONG-ul eXXpedition pentru care lucreaza numai femei. ONG-ul are misiunea sa ii faca pe oameni sa inteleaga ca plasticul si poluarea toxica fac rau oceanelor. ONG-ul face expeditii pe mare si uscat pentru a investiga cauzele si pentru a gasi solutii in privinta oceanelor.

In plus, Emily Penn a lansat SHIFT, o platforma web care permite utilizatorilor sa foloseasca filtre pentru a naviga printre sutele de solutii de combatere a poluarii cu plastic. Episodul 1 din programul Change Drivers ruleaza pe toate canalele TV ale companiei Discovery din Romania si din intreaga lume. Primul episod a fost facut in colabolare cu studioul Birthplace, un studio orientat catre ecologie si actiuni umanitare.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.