Chefi fara limite – un nou cooking show Antena 1
Antena 1 pregateste filmarile unui nou cooking show numit Chefi fara limite, o combinatie intre gastronomie si calatorii, conform anuntului facut astazi pe site-ul oficial A1.

Chefi fara limite este un show original marca Antena 1 in care gastronomia se imbina cu calatoriile si aventura. Noul format original Antena 1 va fi filmat toamna aceasta in insulele din Grecia.

Protagonistii emisiunii Chefi fara limite vor fi chefii Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu, fiecare va coordona cate o echipa iar fiecare participant va trebui sa arate ca se poate descurca in bucatarie in orice conditii, indiferent cat de solicitante si surprinzatoare sunt acestea.

Chefi fara limite – un nou cooking show Antena 1

Prezentatoarea emisiunii Chefi fara limite va fi Irina Fodor, care va avea si un co-prezentator cu scopul de a-i prezenta informatii despre zonele vizitate.

Data lansare Chefi fara limite – Antena 1

Reprezentantii postului Antena 1 nu au mentionat data lansarii noii emisiuni insa probabil vom vedea debutul acestei noi productii anul urmator. Vom actualiza acest articol atunci cand vom avea informatii despre data lansarii.

Ce se va intampla cu emisiunea Chefi la cutite?

Emisiunea care ii are in juriu tot pe cei trei chefi, Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu a incheiat difuzarea sezonului 9 in luna iunie. Momentan, nu exista informatii privind ce se va intampla cu aceasta emisiune si cu posibilitatea de reinnoire cu sezonul 10 insa este bine de stiut ca Chefi la cutite este realizata dupa formatul international Game of Chefs, achizitionat de Antena 1. Daca Chefi fara limite va avea un succes asemanator, este posibil sa nu mai vedem viitoare editii ale emisiunii Chefi la cutite.

Antena 1 a difuzat un alt show de cooking numit Hello Chef cu chef Roxana Blenche si Dr. Cezar.

Show-urile tip cooking & travelling sunt foarte apreciate in special in afara tarii, in Romania putem viziona astfel de emisiuni pe TV Paprika, cateva titluri fiind:

  • David Rocco in Asia de Sud-Est
  • Delicii din Cehia cu Vendy și Adam
  • In jurul lumii cu Chef Gabriel
  • James Martin – Gastronomia Insulelor Britanice
  • Evadare in Italia cu Gino

Update 16.02.2022: Emisiunea Chefi fara limite va fi difuzata de luni, 21 februarie, de la ora 20:30, urmand sa se vada lunea, martea si miercurea de la aceeasi ora;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU