Iubirea are numele tau – Pro 2 / Acasa
Postul de televiziune Pro 2 / Acasa va difuza serialul turcesc Adini Sen Koy / Iubirea are numele tau (2016). Serialul Iubirea are numele tau va fi difuzat de luni, 4 aprilie, in fiecare zi, de la ora 19. Acest serial a fost printre cele mai lungi seriale din Turcia iar filmarile s-au intins pe durata a 2 ani. In Turcia, acest serial a fost difuzat pe 3 posturi, primul sezon s-a vazut pe TRT1, sezoanele 2 si 3 pe Star TV iar ultimul sezon pe TV8.

In distributia acestui serial, telespectatorii se vor revedea cu actori foarte indragiti si la noi in tara, cum ar fi: Ozge Yagiz si Gokberk Demirici (Reyhan si Emir din Juramantul, serial ce este difuzat pe Happy Channel). Ozge si Gokberk s-au cunoscut pe platourile de filmare al serialului Iubirea are numele tau si de atunci cei 2 formeaza un cuplu si in viata reala.

Rezumat serial Iubirea are numele tau
Omer (Erkan Meric) este un om de afaceri necasatorit care locuieste cu sora sa bolnava, aceasta il preseaza sa isi gaseasca o partenera de viata pentru a nu ramane singur atunci cand ea nu va mai fi.

Ca sa scape de insistentele sorei lui, Omer ii propune tinerei Zehra  (Hazal Subasi) sa se casatoreasca cu el contra unei sume de bani. Aceasta casatorie aranjata ar urma sa dureze doar 6 luni. Zehra este o fata saraca din clasa muncitoare care accepta cu greu aceasta nunta aranjata. Rudele lui Omer nu sunt de acord cu acest aranjament si nici Alev (Ezgi Baran), o fata bogata care dorea sa se marite cu Omer.

Iubirea are numele tau – Pro 2 / Acasa

Odata cu trecerea timpului, casatoria fictiva dintre Omer si Zehra se transforma intr-o iubire adevarata, mai ales ca cei doi vor trece prin diferite situatii dificile.

In ceea ce priveste actorii acestui serial, Erkan Meric (Omer) are 35 de ani si este fotomodel. Omer este primul rol principal pentru Erkan, care si-a inceput cariera de actor in 2011. Hazal Subasi (Zehra) are 26 de ani si a debutat in actorie chiar in acest serial.

Serialul Iubirea are numele tau are 4 sezoane cu un total de 359 de episoade, durata medie a unui episod este de doua ore fara reclame, la noi cu siguranta va avea mai multe episoade. Pe IMDb, serialul a obtinut nota 5,1.

Update 26.12.2022: Iubirea are numele tau se vede din nou pe Acasa fiind difuzat de la ora 19:00 iar in reluare se poate vedea de la 09:00 si 00:30;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

10 COMENTARII

  1. Am vazut ep 397, dar nu am reusit sa gasesc urmatorul episod. Am inteles ca ar fi 405 episoade. Unde putem vedea subtitrate episoadele 397-405? Multumesc!

    • Ok, l-am urmarit pana la episodul 397, cu alte personaje , Azize si Oguz. Ce se intampla cu restul episoadelor, 398-405, cand si unde le putem vedea? Va rugam mult!

    • Va rog, unde pot vedea episoadele 398-405 , asa la sfarsitul episodului 397 , nu exista un final.Am vazut pe internet , dar numai secvente din aceste episoade. Va rog!