Coiotii si Tainele padurii / Aranyak – Netflix
Netflix va continua sa adauge in luna decembrie productii din diverse colturi ale lumii. In acest articol vom mentiona informatiile disponibile privind doua noi seriale.

Coiotii (Coyotes – 2021) este un serial de drama belgian lansat in tara de origine pe 19 martie 2021. O patrula de cercetasi gaseste diamante intr-o tabara. Moralitatea membrilor patrulei va fi incercata pe masura ce acestia vor trebui sa ia o alegere: sa inapoieze diamantele, sa le imparta sau sa le pastreze. In acelasi timp, cei care au pierdut diamantele vor face tot ce le sta in putinta pentru a le recupera.

Din distributia serialului fac parte actorii Olivia Castanho (The Barrier – 2020), Nilton Martins, Steve Driesen (Girl – 2018), Jesuthasan Antonythasan (Dheepan – 2015), Louka Minnella (a avut un rol in serialul francez difuzat de Diva, Stagiara), Victoria Bluck (Young Ahmed – 2019) si altii.
Aceasta productie a fost creata de Axel du Bus de Warnaffe, Vincent Lavachery si Anne-Lise Morin.

Serialul Coiotii are un singur sezon alcatuit din 6 episoade si va fi disponibil pe Netflix din 2 decembrie 2021. Nu au fost oferite informatii despre posibilitatea reinnoirii acestui serial cu sezonul 2. Pe IMDb are doar 14 recenzii si nota 6.4.

Coiotii si Tainele padurii / Aranyak – Netflix

Tainele padurii (Aranyak) este un alt serial ce va fi disponibil pe Netflix din luna decembrie. Acesta este un thriller indian despre comploturi politice, agende personale si mituri care ies la suprafata in urma investigatiei a doi politisti.

Dupa disparitia unui turist strain intr-un orasel misterios, politistul local Kasturi va trebui sa faca echipa cu Angad pentru a rezolva un caz important care va trezi o entitate ucigasa a padurii.

In serial vom vedea actorii Saurav Khurana, Raveena Tandon (Andaz Apna Apna – 1994, a jucat alaturi de Aamir Khan si Salman Khan), Ashutosh Rana (War – 2019), Parambrata Chattopadhyay (Kahaani – 2012) sau Zakir Hussain (Paan Singh Tomar – 2012, Andhadhun – 2018).

Primul sezon al serialului Tainele padurii are 8 episoade si va fi disponibil pe Netflix din 10 decembrie.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.