Colosseumul – serie History Channel
In acest material vom detalia cele mai interesante documentare ce vor fi difuzate in luna noiembrie pe postul History Channel.

Colosseumul – 7 noiembrie, ora 22. Acest serial documentar ne prezinta viata gladiatorilor care luptau in cea mai spectaculoasa arena a lumii si a Imperiului Roman numita Colosseum.

In spatele arenei Colosseum erau adusi sclavi din toate teritoriile ocupate de Imperiul Roman si fortati sa se lupte intre ei pentru amuzamentul spectatorilor si a imparatului roman. Episoadele serialului documentar ne detaliaza intreaga cronologie a Colosseumului, de la inaugurare cu fast pana la daramarea acestuia.

In cadrul seriei, telespectatorii vor avea parte de imagini inedite cu live – action si efecte speciale. Serialul include si comentarii cu experti si cercetatori cunoscuti in intreaga lume. Colosseumul are 8 episoade, fiecare episod are durata de 60 de minute.

Muntenii – sezonul 11 – din 9 noiembrie, ora 22, in fiecare seara de miercuri. Muntenii sunt oameni care locuiesc in America. Pentru a supravietui, ei folosesc metode primitive perfectionate de sute de ani. Ei isi procura hrana prin cultivarea pamantului sau prin vanat. Muntenii sunt raspanditi prin Muntii Apalasi si Muntii Stancosi pana in Alaska.

Seria documentara ii urmareste pe acestia in cel mai dificil anotimp, iarna, atunci cand procurarea hranei este mai dificila. Sezonul 11 al seriei Muntenii este realizat inainte ca lumea sa fie lovita de criza sanitara. Sezonul 11 are 10 episoade, fiecare episod are durata medie de o ora.

Extraterestri Antici – sezonul 14 – din 16 noiembrie, de la ora 21, in fiecare seara de miercuri. Acest serial documentar incearca sa raspunda la intrebarea: Oare fiintele inteligente din spatiu au vizitat Pamantul cu mii de ani in urma? Giorgio Tsoukalos si expertii de renume vor sa vada daca exista o conexiune intre fenomenele OZN si textele decodate de pe artefacte.

In noile episoade, Giorgio Tsokalos si expertii fac o retrospectiva asupra unora dintre cele mai incredibile structuri extraterestre prezente in aceasta serie. Sezonul 14 are 10 episoade iar fiecare episod are durata medie de o ora.

Legendele Faraonilor – sezonul 2. Din 27 noiembrie, in fiecare duminica, de la ora 21. Legendele Faraonilor prezinta povesti din vremea faraonilor bazate pe cele mai recente cercetari cu imagini in format 4K. Sezonul cu numarul 2 se concentreaza pe dinastia egipteana din secolul XVIII. Aceasta a fost perioada in care Egiptul a cunoscut o transformare spectaculoasa asa cum nu o mai facuse nicio dinastie pana atunci.

Sezonul 2 Legendele Faraonilor aduce sub lupa domnia regilor Tutankhamon, Nefertiti si Akhenaton. Vom vedea proiecte spectaculoase a unor constructii fabuloase facute in vremea acestor regi. Constructiile au ajutat la renasterea Egiptului din propria cenusa. Sezonul 2 al serialului documentar Legendele Faraonilor are 6 episoade, fiecare episod are durata de o ora.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.