Telekom ofera un an gratuit HBO si HBO Go
Telekom Romania lanseaza o noua oferta cu reduceri la servicile furnizate, smartphone-uri la preturi avantajoase si HBO + HBO GO incluse timp de 1 an.

In oferta sarbatorilor de iarna Telekom putem beneficia de reducere 50% timp de 12 luni la abonamentul Nelimitat M, platind in primul an doar 3 euro pe luna, TVA inclus.
Alte servicii (Telekom Smart Wifi si Telekom Smart TV Stick) beneficiaza de o reducere de 50% timp de 3 luni.

La contractarea serviciilor de televiziune, HBO si HBO GO sunt oferite gratuite timp de un an iar abonamentul este redus 50% timp de 6 luni.

De asemenea, Telekom ofera smartphone-uri cu 0 avans, precum Xiaomi Redmi 9 (5 euro lunar), Samsung Galaxy A21s (6 euro lunar), Huawei P Smart 2021 (7 euro lunar), Samsung Galaxy A31 (8 euro lunar), la abonamentul Nelimitat M.

Oferta este valabila in perioada 23.11.2020 – 31.01.2021. Noua oferta Telekom este variata, ofera reduceri atat la serviciile fixe cat si la serviciile mobile, putem beneficia de smartphone-uri fara avans si HBO+HBO GO inclus timp de 1 an. Oferta face parte din campania Telekonomie – Tai doar costurile, nu si beneficiile.
Telekom ofera reducere 50% timp de un an si pentru clientii business, la abonamentul Freedom 5.

Telekom ofera un an gratuit HBO si HBO GO
Noua oferta de iarna Telekom este lansata la cateva zile de la lansarea ofertei Vodafone (UPC) cu Netflix inclus 1 an, aceasta din urma fiind lansata joi, 19 noiembrie 2020.

Reamintim ca Telekom a lansat o oferta asemanatoare in aceeasi perioada a anului trecut (pe 15 noiembrie 2019), in acea oferta Telekom oferea HBO si HBO GO incluse un an si 50% reducere la abonament timp de 6 luni, alaturi de smartphone-uri fara avans. O diferenta majora fata de acea oferta este ca nu se mai ofera voucherele pentru zboruri Blue Air in valoare de 100 de euro. In schimb, in cadrul ofertei de anul acesta, se ofera reducere la abonamentul Nelimitat M timp de 1 an.

Voi ce parere aveti despre noua oferta Telekom?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

12 COMENTARII

 1. Telekom are peste 1 miliard de euro datorii la bugetul de stat de ce credeti ca au vandut cele 54% din actiuniile retelei fixe catre Orange ca sa poata platii datoria de aceea ei scumpesc mereu preturiile

 2. Gorila,Orange a dat 700mil€ Telekom ului,ca sa nu mai plateasca chiria lunar asta spui,tu,Orange a cumparat reteua fixa Telekom pt asi pastra cei peste un milion de abonati+ca Orange isi exinde in continuare reteua proprie,in zona Moldovei s au exins foarte mult

  • Isi extinde reteaua de fibra acolo unde Telekom are retea abandonata de cupru. Alfel de ce crezi ca au cumparat reteaua fixa a Telekom-ului? Pentru pastrarea abonatilor puteau plati in continuare chiria. Pentru a acoperi cu fibra optica toate zonele unde t are retea fixa pe Orange ii costa mai mult asa au preferat sa ii cumpere.

 3. Sunt in moarte clinica Telekom se agata sa supravituiasca prin ofertele astea care nu mai atrag pe nimeni foarte multi pleaca de la Telekom si sunt foarte multi abonatii nemultumiti de serviciile celor de la Telekom

  • Toti pacalesc si „ciupesc” abonatii… asta e clar. Ca unii o fac mai mult ca altii e alta poveste
   Strict la subiect, evident ca oferta e atractiva.
   De fapt, cam toti au oferte mai atractive ca la Digi… Dar aici e alta discutie, se doreste evitarea scumpirii si altele

   • Aceasta ofera este pentru a atrage clienti noi sau pentru a mentine nr de abonati actuali pana la finalizarea procesului de cumparare a abonatilor si a retelei fixe de catre Orange.

    • Si pentru a-si mentine profitul operational in picioare.Cifrele astea de luna asta, cu noii abonati care-i vor castiga sau mentine, se adauga la exercitiul financiar din trimestrul asta , deci din anul de gratie 20 20…Deja divizia mobila a inregistrat o mica crestere, pana la vanzare care va avea loc cam peste un an, nemtii nu-si permit ca divizia fixa sa traga inapoi rezultatele grupului in Romania.Despre vanzare si de ce ies ei din Romania, sunt alte discutii, care au la baza mai mult politicul decat afacerile…Este a doua multinationala care paraseste partial tara in decurs de doar cateva luni, asta ar trebui sa dea de gandit guvernantilor…Si se mai pregateste una sa ne lase…