Concursuri Focus Sat: Reincarca magia sarbatorilor
In perioada 6-31 decembrie operatorul Focus Sat desfasoara o serie de concursuri pentru copii, adulti, clienti fideli existenti sau pentru potentialii clienti. Concursurile se adreseaza atat clientilor de pe platforma DTH cat si celor online.

Unele concursuri se desfasoara in parteneriat cu diverse televiziuni. Abonatii cei mici pot castiga 10 seturi de premii surpriza oferite de Focus Sat in colaborare cu Cartoon Network. Doamnele care adora sa urmareasca filmele de pe postul Diva pot castiga 2 smartphone-uri Samsung Galaxy A52s si 12 carduri cadou pentru produse cosmetice.

Cei care urmaresc serialele originale Canal+ pe canalul Focus Sat TV pot castiga o serie de premii, printre acestea vom enumera:

  • o tableta Samsung Galaxy A 10.1
  • un Soundbar Samsung HW-N 400
  • 10 perechi de casti JBL bluetooth

Concursuri Focus Sat: Reincarca magia sarbatorilor

Cei care iubesc calatoriile pot castiga 5 albume cu imagini unice surprinse de fotografii BBC Earth. Gurmanzii si cei care cauta inspiratie culinara pot castiga 7 seturi de carti cu retete culinare scrise de Martha Stewart si Gordon Ramsay, acestea fiind furnizate de TV Paprika.

Abonatii care urmaresc filme emblematice pe banda rulanta pot castiga 7 albume 1001 filme de vazut intr-o viata oferite de postul AMC. Concursurile cu televiziunile partenere pot fi gasite pe pagina de Facebook Focus Sat.

Toti clientii TV satelit sau TV online care activeaza sau reincarca online oricare din pachetele Focus Sat in perioada 6-31 decembrie pot castiga unul din premiile:

  • 2 televizoare smart LG UHD
  • 7 Samsung Soundbar HW-N 400
  • 2 Sony PlayStation
  • 5 tablete Samsung Galaxy A 10.1
  • 14 perechi de casti JBL bluetooth

Surprizele oferite de Focus Sat nu se opresc aici. De la 1 decembrie, abonatii TV satelit sau  TV online, indiferent de pachetul pe care il vor activa sau il vor reincarca, au acces la biblioteca VOD disponibila in aplicatia Focus Sat.

Focus Sat apartine companiei M7, parte a grupului Canal+. Serviciul de televiziune prin satelit s-a lansat in 2004 fiind primul furnizor de servicii de televiziune prin satelit din Romania. In Romania sunt disponibili operatorii DTH: Focus Sat, Digi, Orange, Telekom si FreeSat.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.