Cum activam abonament Netflix fara card bancar?
In Romania, plata unui abonament Netflix direct catre Netflix se poate face folosind un card bancar sau prin cont PayPal. In acest articol vom detalia metoda prin care putem activa si  achita abonamentul Netflix fara sa avem un card bancar.

Activarea abonamentului Netflix fara card bancar se poate face prin urmatoarele metode:
-PayPal
-in factura Vodafone
-in factura Orange

Activare abonament Netflix prin PayPal
Desi in mod normal contul PayPal se utilizeaza cu un card bancar, se poate configura si utiliza un cont PayPal fara sa utilizam un card bancar. Pentru a face acest lucru, trebuie sa ne cream un cont PayPal selectand Personal Account – introducem datele personale solicitate – selectam Here to receive money? – selectam pagina principala a contului PayPal si confirmam adresa e-mail si/sau numarul de telefon.

Din Romania, nu vom putea incarca bani in PayPal fara un card/cont bancar insa putem primi bani de la un alt utilizator PayPal. Astfel, aceasta metoda este utila daca avem o cunostinta care ne poate ajuta cu transferul necesar de bani din PayPal in contul nostru PayPal. Ulterior, putem activa un abonament Netflix folosind metoda PayPal.

Activare abonament Netflix disponibil in factura Vodafone
Putem activa un abonament Netflix din contul MyVodafone urmand ca valoarea abonamentului Netflix sa fie inclusa in factura Vodafone. Reamintim ca Vodafone a lansat recent o oferta prin care putem beneficia de Netflix gratuit timp de 12 luni daca devenim client Vodafone One (daca avem servicii fixe Vodafone si optam pentru servicii mobile sau daca avem servicii mobile Vodafone si optam pentru servicii fixe).

Activare abonament Netflix disponibil in factura Orange

Activarea abonamentului Netflix se face din contul MyOrange, urmand sa fie facturat de Orange. Ulterior, vom putea achita factura Orange prin una din modalitatile disponibile, fara sa avem nevoie de un card bancar.

Cum activam abonament Netflix fara card bancar?

In concluzie, in Romania plata serviciului Netflix fara card/cont bancar se poate face prin cele trei variante expuse, desi metoda PayPal este mai dificila si avem nevoie de o persoana care sa ne trimita lunar suma necesara, este si aceasta o varianta.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

11 COMENTARII

    • 1. Torrentele nu sunt legale.
      2. Nu prea inteleg partea cu 40% din calitatea originala. Luam ca exemplu o productie originala Netflix, care e difuzata doar pe Netflix, ce inseamna 40% calitate din productia originala? Daca e a lor, se vede doar pe Netflix, deci nu exista comparatie cu altceva… Mie mi se vede foarte bine fullHD, nu am testat 4k deoarece nu folosesc un monitor/TV 4k.

      • Robert sti linistit , calitatea 4k …este 4k…. si asta se vede dupa volumul de date care il foloseste aplicatia …. chestia cu 40 %… a fost pentru ceva timp in pandemie , dar vreo 2 luni la inceput …martie aprilie , dupa toate filmele au fost la calitatea originala , o alta problema la D-ul Silviu ar putea fi setarile pe care le are la cont ….asa ca ….vizionare placuta