Craciun la Glenbrooke si Buna dimineata Craciun – Diva
Postul de televiziune Diva continua sa difuzeze filme dedicate Craciunului. In acest material vom prezenta filmele premiera ale saptamanii 23-28 noiembrie.

A Glenbrooke Christmas / Craciun la Glenbrooke (2020) – 23 noiembrie, ora 20. Jessica Morgan (Autumm Reeser) este mostenitoarea unei firme. Inainte sa preia functia de director executiv a companiei, Jessica doreste sa se relaxeze. Ea va pleca intr-o calatorie in orasul Glenbrooke, acolo unde nu o cunoaste nimeni ca marea mostenitoare a companiei. In Glenbrooke, Jessica va da peste o comunitate buna si va descoperi bucuriile unui Craciun simplu. Jessica il va intalni acolo si pe Kyle Buchanan (Antonio Cupo) un pompier chipes de care Jessica se va indragosti.

Filmul Craciun la Glenbrooke s-a filmat in Canada si are o durata de 1h si 25 minute. Cei 2 actori, Autumn Reeser si Antonio Cupo, au jucat impreuna in 4 filme. Filmul a obtinut pe IMDB nota 6,8.

Good Morning Christmas! / Buna Dimineata Craciun! (2020) – 26 noiembrie, ora 20. Melissa Merry (Alison Sweeney) si Brian Bright (Marc Blucas ) sunt 2 prezentatori care in fata camerelor pretind ca se inteleg excelent insa in spatele camelelor cei doi nu se inghit. Melissa si Brian sunt trimisi intr-un orasel sa transmita in direct de Craciun. Cei 2 prezentatori se trezesc blocati intr-un complot in care sunt constransi sa se indragosteasca.

Filmul Buna dimineata Craciun! a fost filmat in Canada si are o durata de 1h 24 minute iar pe IMDb a obtinut nota 7.

Craciun la Glenbrooke si Buna dimineata Craciun – Diva

Christmas Love Letter / Scrisoare de Craciun (2019) – 28 noiembrie, ora 16. Amalie Hess (Ashley Newbrough) este o jurnalista care scrie o rubrica de sfaturi in relatii. In perioada Craciunului, Amalie primeste o scrisoare de dragoste anonima sub forma unei felicitari de Craciun. Pentru a descoperi cine este expeditorul anonim, Amalie trebuie sa se intoarca in orasul natal.

Filmul Scrisoare de Craciun are o durata de 1h 26 minute iar filmarile au avut loc in Canada. Pe IMDb, filmul a obtinut nota 6,1.

Postul de televiziune Diva apartine companiei NBC Universal si transmite filme si seriale. NBC Universal mai detine in tara nastra si E!. Diva se afla in grilele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, dth si iptv.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.