AMC, JimJam, CBS Reality, Tralala TV si Pro Arena HD in grila Orange
Operatorul de cablu Orange Romania Communications va introduce in data de 18 iulie sase canale TV in grila de cablu digital si IPTV. Acestea sunt posturile ce vor fi introduse in grila digitala: AMC, JimJam, Film Cafe, CBS Reality, Tralala TV si Pro Arena HD. Versiunea HD a postului Pro Arena va inlocui varianta SD.

AMC, CBS Reality, Film Cafe si Jim Jam apartin companiei AMC Networks si sunt canale de filme, documentare si de desene animate. Din pacate, din pachetul de posturi TV ce apartin de cei de la AMC Networks, abonatii Orange Romania Communications vor fi lipsi Extreme Sports Channel.

Tralala TV este singurul post de televiziune romanesc de desene animate. Cu toate ca in grila operatorului Orange Romania, Tralala TV este in varianta HD, Orange Romania Communications il introduce in SD.

Tralala TV s-a lansat in Romania in noiembrie 2021 iar in decembrie 2021 a intrat in grila operatorului Digi. Este dedicat prescolarilor cu varsta cuprinsa intre 6 luni – 6 ani si difuzeaza clipuri muzicale animate. Melodiile sunt difuzate in limba romana si in limba engleza (cand se difuzeaza programul Ora de Engleza).

La ora publicarii acestui material, Orange Romania Communicatiosn a introdus televiziunile mentionate in teste urmand ca luni, 18 iulie, aceste canale sa intre in grila oficiala. Nu avem inca informatii privind pachetele in care vor intra aceste posturi.

AMC, JimJam, CBS Reality, Tralala TV si Pro Arena HD in grila Orange

Posturile TV ale grupului AMC Networks sunt in teste si pe satelitul DTH-ului Orange Romania Communications conform site-urilor de specialitate care se ocupa cu receptia satelitara, de exemplu KingofSat. Conform acestor site-uri, pe satelitul DTH Orange Romania Communications sunt in teste mai multe canale TV, spre exemplu Discovery Channel HD, Eurosport 1 HD si Eurosport 2 HD, canale care au fost scoase de fosta companie Telekom Romania Communications.

Orange Romania Communications are doua pachete TV in grila digitala, este vorba de TV Esential si TV Premium. Este unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii din Romania oferind servicii de cablu TV, telefonie fixa, mobila, internet fix sau mobil.

Updae 19.07.2022: Posturile mentionate au intrat in grila Orange Romania Communications pe cablu digital si DTH;

Update 13.08.2022: JimJam, CBS Reality si Pro Arena HD au fost introduse si in grila Orange Romania Communications DTH, alaturi de multe alte posturi;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

100 COMENTARII

  • Discovery Channel Animal Planet Eurosport 1,2 si alte canale care se gasesc in grila DTH-ului Orange si nu sunt in grila DTH-ului Orange Communications ( fost T). Daca nu ma crezi consulta site-urile de specialitate sau instaleaza o antena spre satelitul DTH-ului OC si cu un receptor sau tv cu DVB S2 vei vedea ca am dreptate. Toate acele canale vor intra la OC in momentul cand Orange va renegocia contractele cu furnizorii acelor canale, adica pe parcursul acestui an si la inceputul anului viitor.

 1. Eu am fost abonat la Digi DTH, Focus DTH,Telekom DTH iar acum sunt la Orange DTH si nu regret. Locuiesc in Austria si va marturisesc ca HD AUSTRIA este sub Orange DTH in ce priveste calitatea imaginii. Receptia se face pe Astra 5B, calitatea si puterea semnalului este 100 %. Recomand serviciile Orange.

 2. Nu sa introdus nimic nici un canal tv pe Orange Comunication Am sunat si am vorbit azi . Am vrut sami bag tv prin satelit de la iei si nu sa introdus nici un canal nou

 3. La Oange comunication Dth nu se prinde jim jam ,cbs reality si tralala ! am oprit ricervarul de 4 ori si tot nu prind dacat amc si film cafe . poate le baga maine

  • Tralala tv nu este inca nici in teste insa CBS Reality este in teste pe satelit din cate stiu. Eu va sfatuiesc sa sunati la Relatii Clientii sa intrebati de Tralala tv si CBS Reality.

   • Doar AMC și Film Cafe trebuie să le ai pe DTH .

    CBS Reality și JimJam vor apărea mai târziu .

    Tra La La nu cred că va intra deloc pe DTH.

 4. Cei de la Orange nui prea interesează să se dezvolte în cât mai multe zone rurale cu fibra optică mai bine preferă să bage canale noi în format SD decât HD pe satelit. Nu știu de ce nu elimină dubluriile SD ale acelor canale care le au în format HD pe satelit atunci ar avea mai mult spațiu pe satelit.Sunt atîtea canale pe satelit care emit la calitate full HD la liber și 4KUHD

 5. AMC Networks a semnat acordul cu Orange Romania pe o perioada medie de 2 ani ( asa semneaza contracte Orange). Aceste posturi urmeaza sa intre si la Nextgen.

 6. La Orange inf Telekom, programele sunt pe următoarele poziții:
  JimJam-344
  Tra La La-345
  CBS Reality-469
  AMC-573
  Film Cafe-586

  Pozițiile de la Telekom le-am menționat mai jos .

 7. Orange și AMC confirmă intrarea programelor de la AMC (JimJam, CBS Reality,AMC , Film Cafe) în grilele Orange Comunication și Nextgen .

  De asemenea, atât pe Orange , cât și la OC și Nextgen, programele Minimax, AMC, Film Cafe și TV Paprika vor fi în pachetele de bază .

  Extreme Sports Channel nu apare în noul contract , deci cel mai probabil va fi eliminat de pe Orange Info Proprie și ORO DTH.

  SURSA: broadbandtvnews.com/2022/07/18/amc-inks-orange-romania-deal/

 8. Ca abonat,de mult timp,la ex-TELECIUCIU,actual ORANJADA CU SARE,stiu ca azi nu se va introduce nimic.Sunt lămurit, de mult de gargariseala franco-germano-romana.Luati-va ,gândul,că ăștia vor respecta vreodată ce au promis,cu atât mai puțin,clientii fideli.Mai ales,cand au scos DISCOVERY..cum zice ORANJADA.. ..A BIENTOT.

 9. Și o mențiune :

  Pozițiile pe care vor intra programele sunt următoarele (la OROC – Telekom):
  PRO ARENA HD-312
  JimJam-161
  Tra La La-162
  AMC-212
  Film Cafe-213
  CBS Reality-272

  Când vor intra oficial în grilă, voi reveni și cu pozițiile de la OROC- Orange prin inf Telekom

 10. Minimax și TV Paprika sunt deja disponibile în grila Orange Communications (fostul Telekom). Minimax a revenit în grilă în 2019 iar TV Paprika nu a mai fost scos niciodată din grilă.