Credite Unicredit mai avantajoase la telefoanele Digi

Digi Romania si Unicredit Consumer Financing au incheiat un parteneriat pentru a imbunatati conditiile prin care abonatii Digi pot beneficia de un telefon in rate Unicredit.

Noul parteneriat permite abonatilor Digi (RCS – RDS) sa primeasca un telefon mobil in 24 rate Unicredit fara dobanda, pentru telefoanele care au pretul pana in 4500 RON. Pentru aceste credite nu se percep comisioane sau dobanzi si putem beneficia de un astfel de credit in orice punct de vanzare Digi din tara. Ratele vor fi incluse in factura Digi impreuna cu celelalte servicii (inclusiv abonamentul Digi Mobil).

Cum pot beneficia de un telefon de la Digi in rate Unicredit?

Pentru a beneficia de un telefon Digi in rate Unicredit trebuie sa ajungem intr-un punct de lucru Digi cu actul de identitate (BI/CI) si trebuie sa indeplinim urmatoarele conditii:

-varsta intre 18-70 de ani si varsta intre 25-55 ani in cazul navigatorilor (in cazul navigatorilor brevetati, varsta maxima este de 60 de ani);
-minim 6 luni vechime in campul muncii si minim 3 luni vechime la angajatorul curent (pana acum ratele bancare se ofereau in cazul in acre aveam minim 1 an in campul muncii si minim 6 luni vechime la angajatorul curent);
-venit minim de 450 de lei;

Credite Unicredit mai avantajoase la telefoanele Digi

Creditarea la FIX este disponibila oricarui abonat Digi care indeplineste conditiile mentionate mai sus. Digi ofera o gama variata de telefoane la preturi decente comparativ cu nivelul pietei insa o problema o reprezinta lipsa stocului de echipamente pentru anumite modele. Abonamentele de telefonie mobila oferite impreuna cu telefoanele mobile sunt printre cele mai solicitate servicii in reteaua Digi, acestia crescand foarte mult pe partea de telefonie mobila in ultimii ani, fapt reflectat si prin prisma numarului de portari, Digi fiind lider la portari pe mobil in ultimii ani.

„Lansate în 2007, serviciile de comunicații electronice mobile Digi Mobil au evoluat continuu. Investițiile realizate în dezvoltarea rețelei mobile a grupului Digi | RCS & RDS au menținut pe un trend ascendent atât numărul de abonați, cât și nivelul acoperirii populației din România (99% acoperire 3G și peste 61% acoperire 4G). Avem o prezență consistentă în teritoriu, cu peste 400 puncte de vânzare, ceea ce ne oferă avantajul proximității față de piață, indiferent că vorbim de mediul urban sau de cel rural” declara Ovidiu Bejan, director comercial Digi Mobil.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII