TikTok – disponibil si pe smart TV
Aplicatia TikTok este disponibila si pe tv-urile smart si anume pe modelele companiei LG, gama de tv-uri 2020 – 2021. Pentru gama de tv-uri LG 2020 sau 2021 compania LG a lansat pe 7 octombrie o actualizare software WebOS 5.0 si WebOS 6.0. Compania LG a promis ca in urmatoarele luni va lansa o actualizare de soft si pentru tv-urile mai vechi din gama 2019.

Aplicatia TikTok este deja lansata pe tv-uri din tari ca Germania, Marea Britanie sau Franta. In aceste tari, aplicatia TikTok functioneaza si pe tv-uri smart Samsung, Android TV si Fire TV. Prin aceasta aplicatie pentru tv-uri smart, TikTok doreste sa ajunga la cat mai multi utilizatori.

TikTok este o aplicatie si o retea de socializare lansata prima data in China in 2016. Prin TikTok, utilizatorii pot crea si urmari videoclipuri scurte de toate genurile, videoclipurile au o durata de maxim 60 de secunde si sunt insotite pe fundal de fragmente din piese muzicale.

TikTok este foarte populara in tari ca Romania, Statele Unite ale Americii, dar si in Asia, Orientul Mijlociu sau Africa. TikTok este cea mai descarcata si utilizata aplicatie, in special de tineri cu varsta cuprinsa intre 16 si 24 ani.

TikTok – disponibil si pe smart TV

Platforma WebOS a celor de la LG ofera utilizatorilor de tv-uri smart LG o conectivitate  precisa. Pe WebOS se pot gasi multe aplicatii cum ar fi Netflix, Prime Video Amazon, Youtube si altele. WebOS are si functie de control vocal.

O alta aplicatie foarte folosita de tineri ce va suferi cateva imbunatatiri este Instragram. Reprezentantii aplicatiei au declarat ca Instagram va instiinta utilizatorul sa ia o pauza in caz ca sta prea mult timp pe aplicatie. Noile functii ii vor indeparta pe adolescenti de continut daunator. Aceste schimbari vin la cateva zile dupa ce un angajat Facebook a declarat ca platformele de socializare dauneaza integritatii adolescentilor.

Instagram permite utilizatorului sa incarce poze si videoclipuri si sa le distribuie prietenilor. Aplicatia Instagram a fost lansata in 2010 iar in 2012 Facebook a cumparat Instagram. TikTok si Instagram sunt doua dintre cele mai folosite aplicatii in Romania.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU