Credo TV scos de la Focus Sat / HD la Telekom si NextGen
Credo TV a iesit de pe satelitul Thor 5,6 iar luna trecuta au fost efectuate teste pe Eutelsat 16A privind Credo TV HD. Televiziunea regilioasa a incepus emisia in format HD iar astazi postul a fost preluat in format HD de catre cel mai mare operator de televiziune din Romania, Digi (RCS & RDS), pe infrastructura de televiziune digitala prin cablu.

Ulterior, Credo TV a fost eliminat din grila de programe Focus Sat iar varianta HD a fost preluata si de operatorul Telekom, inclusiv in grila NextGen (operator detinut in procent de 100% de Telekom Romania Communications – care va fi preluata in curand de Orange).

Credo TV HD este disponibil si in grila operatorului IPTV iNES. Momentan, acestia sunt operatorii care au preluat varianta HD a postului Credo TV insa vom actualiza articolul daca vom putea viziona postul in format High Definition si la alti operatori.

In ceea ce priveste grila operatorului Vodafone (fosta companie UPC), Credo TV este disponibil tot in format SD, fiind efectuat downscale.

Credo TV scos de la Focus Sat / HD la Telekom si NextGen

Credo TV este disponibil 720p si este un post religios-crestin care emite in Romania insa licenta este si pentru difuzare internationala (Europa, SUA si Canada). Intitulata televiziunea din suflet, pentru suflet, Credo TV difuzeaza continut religios pentru crestini. Alte posturi de televiziune religioase care emit in Romania sunt Speranta TV, Trinitas TV si Alfa & Omega.

Reamintim ca intentia de a incepe emisia in format HD a fost publicata pe media-max.ro inca din 7 iunie, la confirmarea reprezentantilor postului.

Pe langa Credo TV HD, in grila Digi sunt disponibile de astazi si televiziunile CGTN HD (cablu digital si DTH) si CGTN Documentary HD (DTH), acestea inlocuind de asemenea variantele SD.

Voi ce parere aveti despre Credo TV? Urmariti acest program?

Update 03.07.2021: Credo TV HD este disponibil si in grila Orange, in zonele cu retea proprie;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII