Vikingii: Ascensiunea si decaderea se vede la National Geographic
In acest material vom detalia cele mai interesante documentare difuzate pe posturile National Geographic si National Geographic Wild in luna octombrie.

National Geographic
Alaska: Noua generatie – din 5 octombrie, in fiecare seara de miercuri, de la ora 22. In  aceasta serie documentara, telespectatorii vor urmari modul in care se pregatesc locuitorii din Alaska pentru sezonul rece. Vom urmari cum tatii isi invata copiii tehnici de supravietuire, cum sa caute cele mai bune locuri de vanatoare sau cum isi pregatesc locuintele pentru sezonul rece.

Supravietuitorul: Maretul Mekong – din 12 octombrie, in fiecare seara de miercuri, de la ora 23. Hazen Audel va parcurge 800 de kilometri de-a lungul raului Mekong. Audel va infruntra cele mai periculoase locuri in perioada in care musonul atinge epogeul sau in Mekong. El va strabate cele mai periculoase locuri din Mekong, cum ar fi: jungla, piscuri dure de calcar sau campii inundate. Va invata sa supravietuiasca prin metodele traditionale ale populatiei indigene din Mekong.

Vikingii: Ascensiunea si decaderea – din 17 octombrie, in fiecare seara de luni, de la ora 22. Imperiul Viking a fost o forta timp de 300 de ani, ei au purtat razboaie pe apa si pe pamant avand si respectand proprile reguli. Vikingii au fost cei mai nemilosi razboinici. Povestile vikingilor au fost spuse dintr-un punct de vedere unilateral si crestin. Acum, prin intermediul acestei serii documentare, telespectatorii vor afla adevarata poveste a vikingilor, dupa numeroase cercetari, studiere a legendelor mitice, si descoperiri arheologice.

Telescop Spatial: Tehnologie de top – din 25 octombrie, de la ora 21, in fiecare seara de marti. Misterele astronomiei sunt rezolvate datorita celui mai mare telescop spatial numit James Webb. Cu acest telescop se pot vedea cele mai indepartate colturi ale cosmosului, nemaivazute pana acum. In acest documentar vom face cunostinta cu echipa care a surprins cele mai interesante imagini din istoria omeniri si cum s-au pregatit ei pentru decolare.

National Georaphic Wild
In fiecare seara de duminica de la ora 19, National Geographic Wild va difuza documentare despre crocodili.

Intamplari hazlii cu animale – in fiecare seara de miercuri, de la ora 19. Acest program pune la dispozitia telespectatorilor cele mai amuzante videoclipuri cu animale de companie din America.

Maraton de Halloween – 31 octombrie, ora 19. In cadrul acestui program vom urmari documentarele: Actiune versus frica, Doctor K: Urgente exotice si Veterinari de Halloween.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.