Cum dezinstalăm aplicațiile de sistem cu aplicația NoBloat?

Aplicația NoBloat este o aplicație creată de TVK Development și se găsește gratuit în Google Play. Pe scurt, această aplicație are „puterea” de a elimina aplicațiile din sistemul Android ce nu se pot dezinstala normal. Practic, această aplicație poate dezinstala orice.Dezinstaleaza aplicatiile de sistem cu aplicatia nobloat

Bineînțeles că această aplicație necesită root pentru a funcționa însă își face treaba. E perfect să știi că ai scăpat de toate aplicațiile enervante din telefon sau tabletă precum Chioșc Play, Reviste play și bălării băgate pe gât de către Google sau de către cei care au fabricat telefonul. Practic, aceste aplicații mănâncă baterie, memorie și procesor dar nu le folosim niciodată.

Cum se folosește aplicația NoBloat?

NoBloat are o interfață foarte simplă ce nu necesită cunoștințe avansate pentru a o utiliza. Poți dezinstala aplicațiile de sistem, aplicațiile dezactivate sau poți să reinstalezi o aplicație dacă aceasta are backup. În plus, atunci când dezinstalăm o aplicație de sistem este recomandat să folosim funcția „backup and delete” pentru cazurile în care sistemul de operare nu va mai funcționa oprim fără această aplicație.

NoBloat poate fi descărcată de aici și se găsește în două variante: plătită și gratis. Așa cum e normal, cea plătită vine cu câteva opțiuni în plus însă nu atât de speciale.

NoBloat aplicatie ce dezinstaleaza aplicatiile din sistemPărți bune și părți rele.

Părțile rele:

Aplicația NoBloat, odată ce a primit acces root, are posibilitatea de a dezinstala absolut orice aplicație sau funcție de sistem. Fără aceste aplicații, sistemul de operare nu va mai funcționa normal sau există posibilitate să crape (crash). Câteva exemple: Ceas, Bluetooth, Cameră, Settings etc.

Astfel, din greșală sau din neatenție se pot dezinstala aceste aplicații care pot dăuna. Este recomandat ca după utilizare aplicația NoBloat să se dezinstaleze sau să se ascundă.

Părți bune:

Datorită acestei aplicații putem să ne bucurăm de un telefon curat și practic, fără aplicații pe care nu le utilizăm. Totodată ne putem optimiza telefonul pe placul nostru și putem instala teme sau launchere mult mai bune.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.