Serialul politist Maigret se vede la BBC First

Postul de televiziune BBC First continua sa difuzeze mini seriale de exceptie, productii politiste britanice ce au facut audiente exceptionale in momentul lansarii. Din 15 octombrie, de la ora 21, in fiecare seara de duminica, BBC First va difuza serialul britanic Maigret (2016).

Maigret prezinta povestea inspectorului sef Julies Maigret (Rowan Atkinson). Maigret era seful politiei din Paris in 1950. In vara anului 1950, in cartierul parizian Montmartre au loc trei crime care ingrozesc intreg cartierul. Sunt ucise trei femei care aparent nu au legatura una cu cealalta. Incoltit din toate partile, de presa, de locuitorii cartierului, de primar si fara niciun indiciu de cine ar putea fi faptasul celor trei crime, inspectorul sef Jules Maigret are stralucita idee de a trimite politiste sub acoperire pentru a-l prinde pe criminal.

In alt episod, inspectorul Maigret trebuie sa rezolve alte doua cazuri complicate si diferite: o crima si mai multe jafuri. Un impatimit al pariurilor hipice este ucis dupa ce incearca sa ii lase un mesaj lui Maigret. Al doilea caz este un caz de furt. Trei vaduve instarite sunt jefuite iar sefii inspectorului Maigret ii impun acestuia sa lase deoparte cazul de crima si sa se ocupe de jaf. Insa, acesta se ocupa in acelasi timp pe ascuns de ambele cazuri, el simte ca cele doua cazuri au legatura intre ele.

Serialul politist Maigret se vede la BBC First

Actorul Rowan Atkinson il interpreteaza magistral pe inspectorul Maigret. Rowan Atkinson este cunoscut publicului larg pentru interpretarea lui Mister Bean. Actorul a mai jucat in filme si seriale ca Om vs Albina (serial marca Netflix) sau seria de filme Johnny English. Rowan Atkinshon este detinatorul a doua premii BAFTA.

Serialul Maigret este facut dupa 75 de carti scrise de Georges Simenon. In acest serial, Rowan Atkinson a fost nevoit sa renunte la stilul sau comic de interpretare si si-a luat in serios rolul de inspector sef mai ales ca actorul este un mare fan al scriitorului Georges Simenon.

Din pacate, serialul Maigret are doar 2 sezoane cu un total de 4 episoade. In 2018, producatorii serialului au decis sa renunte la acest proiect. Intre anii 1992-1993 s-a mai facut un serial cu acelasi nume. Atuncim rolul inspectorului Maigret a fost interpretat de actorul Michael Gambon, cel care a jucat magistral in seria de filme Harry Potter in rolul profesorului Albus Dumbledore. Maigret (2016) pe care il vom vedea pe BBC First a obtinut pe IMDb nota 7,8.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.