Mooz Dance si Rapsodia TV intra in grila Digi Online.
In ultimele zile, unele dintre aplicatiile TV din Romania si-au surprins abonatii cu noutati interesante. Vom detalia aceste schimbari in acest material.

Digi Online: Aplicatia Digi Online, platforma de streaming TV care apartine companiei de cablu Digi, si-a imbogatit grila cu doua canale noi. La data de 28 noiembrie, canalele Mooz Dance si Rapsodia TV au fost adaugate in grila aplicatiei Digi Online. Mooz Dance, detinut de compania Mooz, are o licenta tematica pentru muzica dance si este inclus de cativa ani in lista must-carry. Rapsodia TV, cu program majoritar de muzica populara, beneficiaza si ea de licenta tematica pentru acest gen muzical si se regaseste in lista must-carry.

De asemenea, in sectiunea de redare a aplicatiei Digi Online, au fost introduse seriale documentare si animatii pentru copii de la postul de televiziune Da Vinci. Cateva exemple de seriale documentare disponibile in sectiunea Play pe Digi Online includ „Xploreaza: Stiinta la domiciliu”, „Stiinta maxima”, „Operatiunea Au! Stiati ca?” si altele.

Mooz Dance si Rapsodia TV intra in grila Digi Online.

Focus Sat Live: Aplicatia Focus Sat Live a adaugat in biblioteca sa VOD seriale documentare de la canalul BBC Earth. Printre serialele documentare BBC Earth disponibile in biblioteca Focus Sat se numara „Marile Fluvii ale lumii”, „Anomalii triunghiul spatiului”, „Noua Zeelanda salbatica”, „Planeta in schimbare” si altele. Abonatii Focus Sat pot gasi, de asemenea, seriale de la televiziunile Focus Sat TV, Antena Play, Epic Drama, National Geographic, Minimax, Jim Jam si AMC.

Sweet TV: Platforma de streaming Sweet TV a adaugat in grila sa de canale postul de televiziune Da Vinci, cunoscut pentru serialele documentare destinate intregii familii. Da Vinci difuzeaza seriale documentare pentru copii in timpul zilei, in cadrul blocului TV Da Vinci Kids, iar seara ofera seriale documentare pentru parinti, cand postul se numeste Da Vinci.

In Romania, exista o gama variata de platforme de streaming, atat autohtone (Antena Play, Prima Play, Digi Online, Focus Sat, Orange Go, etc.), cat si internationale (Sweet TV, Netflix, HBO Max, etc.).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

11 COMENTARII

  1. Vor băga și pe DIGI cablu și DIGI Online Magic FM, Rock FM, Radio România Cultural, Radio România Muzical, Radio România Antena Satelor, Național FM și Radio Itsy Bitsy FM în 2024?

    • In momentul cand DiscoMix va urca in clasamentul audientelor din must carry atunci va intra in grila nationala Digi. Sunt 2 criteri principale 1 Pozitia din lista must carry a fiecarui post in parte . 2 In functie de cate canale are fiecare operator in grila sa nationala, regionala si locala. Spre exemplu Digi in grila nationala ofera cam 150 de canale fara dubluri( din aceste 150 de canale Digi trebuie sa aiba in grila national cam 30-33 de canale din lista must carry). In grila regionala maghiara digi ofera 180 de canale ( pentru ca sunt incluse canalele maghiare) . Din 180 de canale din acea grila Digi trebuie sa aiba incluse un nr de 35-38 de canale din lista must carry. De acea in judetele maghiare sunt in plus fata de grila nationala canalele Exploris tv Canal 33 Disco Mix