Dead boy detectives: spin-off-ul Sandman va avea sezonul 2?
La aproape 2 ani de la premiera seriei Sandman pe Netflix, universul fantastic este extins cu primul spin-off, Dead boy detectives, disponibil pe Netflix din 25 aprilie.

Fiind bazat pe benzile desenate ale lui Neil Gaiman, serialul urmareste doua fantome, Edwin Paine (George Rexstrew) si Charles Rowland (Jayden Revri), care deslusesc mistere pentru spiritele care au treburi neterminate pe Pamant, in timp ce evita Moartea (Kirby Howell-Baptiste), inainte ca aceasta sa ii duca pe lumea de dincolo.

Cu ajutorul lui Crystal Palace (Kassius Nelson) si a lui Niko Sasaki (Yuyu Kitamura), tinerii detectivi trebuie sa isi infrunte proprii demoni, atat la propriu cat si la figurat, pentru a putea continua sa ajute spiritele ce sunt blocate si care nu isi pot gasi linistea.

Protagonistii serialului sunt George Rexstrew si Jayden Revri (Soarta: Saga Winx – 2021), pe care ii vom vedea alaturi de actorii Kassius Nelson (Hollyoaks – 1995), Briana Cuoco (a jucat alaturi de sora sa, Kaley Cuoco, in serialul Insotitoarea de zbor), Ruth Connell (Supernatural – 2005), Yuyu Kitamura, Jenn Lyon (Justified – 2010), Max Jenkins (Nu mai existi pentru mine – 2019) sau Caitlin Reilly (Hacks – 2021, Loot – 2022).

Dead boy detectives a fost creat de Steve Yockey (nominalizat la doua premii Emmy cu Insotitoarea de zbor) si are un sezon alcatuit din 8 episoade. Pe IMDb are nota 7.6 din peste 6.000 de recenzii si indicele de popularitate 18, ceea ce demonstreaza interesul crescut in mai multe tari. Filmarile au avut loc in Vancouver, Canada.

Dead boy detectives: spin-off-ul Sandman va avea sezonul 2?

In Romania, serialul ocupa locul 6 in topul serialelor vizionate pe Netflix, dupa miniseria documentara Testament: Povestea lui Moise (locul 5) si inainte de serialul indian Heeramandi: Bazarul diamantelor (locul 7).

Dead boy detectives a atras suficient interes in toata lumea pentru a spera la sezonul 2. Insa, daca ne luam dupa faptul ca Sandman a avut confirmat oficial sezonul 2 la cateva luni de la lansare, este posibil sa fie nevoie sa asteptam ceva timp pana sa putem spera la episoade noi din Dead boy detectives.

Primul sezon nu are o concluzie definitiva si lasa loc unei continuari, asadar daca rezultatele obtinute (numarul de ore vizionate pe Netflix si numarul de abonati care vizioneaza aceasta serie) vor fi pozitive, cu siguranta se va lua in calcul cel putin inca un sezon.

Pana la noutati despre Dead boy detectives, putem afla ca Sandman este in productie si sunt sanse sa vedem episoade noi la finalul anului sau la inceputul lui 2025.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.