Cursa din Hazzard si Necunoscutul – filme Warner TV
In ultimele duminici ale lunii noiembrie, postul de televiziune Warner TV a pregatit pentru telespectatori filme pline de actiune. In acest articol vom detalia o parte dintre aceste filme.

Dukes of Hazzard / Cursa din Hazzard (2005) duminica 21 noiembrie ora 21:15. Filmul Cursa din Hazzard este facut dupa serialul cu acelasi nume si prezinta intamplarile prin care trec trei veri si unchiul lor. Bo (Seann Wliam Scott), Luke (Johnny Knoxville), Daisy (Jessica Simpson, este primul sau rol) si unchiul Jesse Duke (Willie Nelson) au o ferma in Hazzard  unde produc o bautura pe care doresc sa o comercializeze.

Insa, autoritatile din oras le pun piedici si nu ii lasa pe cei 4 sa isi vanda bautura. Atunci cand ferma lor este in pragul falimentului, ei incep sa ii cerceteze pe seriful Rosco (M.C. Gainey) si pe Jefferson Davis (Burt Reynolds), cei care conduc orasul, pentru a vedea daca pot descoperi ceva impotriva lor. Oare vor reusi cei 4 Duke sa isi salveze ferma de la faliment si sa isi vanda bautura? Pentru a afla raspunsul trebuie sa urmariti acest film.

Filmarile au avut loc in Louisiana, SUA. Filmul Cursa din Hazzard are o durata de 1h si 44 de minute iar pe IMDb a luat nota 5,1.

Lethal Weapon / Arma mortala 2 (1989) – duminica, 21 noiembrie, ora 23:20. Filmul Arma mortala 2 este unul dintre cele mai vizionate filme clasice de actiune. Face parte din franciza Arma mortala care cuprinde 4 filme. Martin Riggs (Mel Gibson) si Roger Murtaugh (Danny Glover) formeaza cel mai de temut parteneriat de detectivi antidrog. Capitanul Murphy (Steve Gahan), seful sectiei de politie unde lucrau cei 2 detectivi, le da celor 2 o sarcina dificila. Detectivi trebuie sa il protejeze pe Leo Getz (Joe Pesci) sa nu fie ucis, el fiind martorul principal intr-un proces impotriva unor mafioti.

Filmarile au avut loc in Los Angeles, California, SUA. Filmul Arma Mortala 2 are o durata de 1h si 54 minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,2.

Cursa din Hazzard si Necunoscutul – filme Warner TV

Unknown / Necunoscutul (2011) – duminica, 28 noiembrie, ora 20:50. Doctorul Martin Harris (Liam Neeson) este un biochimist care soseste in Berlin alaturi de sotia sa, Elizabeth Harris (January Jones), pentru a participa la o conferinta despre descoperirile revolutionare din domeniul biochimiei.

In timp ce sotia sa se cazeaza la hotel, Martin se intoarce la aeroport sa isi recupereze servieta uitata in aeroport. Pe drum, doctorul este implicat intr-un accident rutier si intra in coma. Cand se trezeste din coma, descopera ca i-a fost furata identitatea iar sotia sa nu il recunoaste. Ajutat de o tanara, taximetristul implicat in accident si un prieten, doctorul isi va recupera identitatea.

Filmarile au fost facute in Berlin, Germania. Filmul Necunoscutul are o durata de 1h si 53 minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,8.

6 Bullets / 6 Gloante (2012) – duminica, 28 noiembrie, de la ora 23. Becky Fayden este fiica unui luptator MMA si este rapita. Ramas fara solutii, tatal ei il angajeaza pe Samson Gaul (Jean Claude Van Damme) sa ii gaseasca fata. Samson este un fost mercenar.

Filmul 6 Gloante a fost filmat in Romania si Ungaria. Durata filmului este de de 1h si 55 minute, iar pe IMDb a obtinut nota 6,1.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.