Interviul Oprah Winfrey cu Meghan si Harry pe Prima TV
Prima TV va difuza in premiera in Romania cel mai cunoscut interviu difuzat recent, Oprah Winfrey cu Meghan si Harry. Interviul va fi difuzat integral.

In acest interviu, Ducii de Sussex au facut dezvaluiri din interiorul familiei regale, obstacolele pe care au trebuit sa le depaseasca din cauza presei dar si probleme legate de familia regala, declaratii care au starnit numeroase controverse.

Acest interviu a fost difuzat de CBS pe 7 martie 2021 iar durata este de doua ore. Prima TV este prima televiziune din Romania care difuzeaza acest interviu special care va putea fi vizionat maine de la ora 12:00.

Unde se poate viziona online interviul Oprah Winfrey cu Meghan si Harry?
Acest program special se poate viziona online, gratuit, pe cbs.com sau pe aplicatia de mobil CBS (numele productiei este Oprah With Meghan And Harry: A CBS Primetime Special) insa nu este disponibil in Romania. Puteti incerca sa-l vizionati fiind conectati printr-un VPN printr-un server din SUA (posibil sa functioneze si din alte tari).

In Marea Britanie, interviul a fost difuzat de ITV si a avut audiente foarte bune, in medie 11.1 milioane de telespectatori (ajungand la maximul de 12.4 milioane, in unele momente) au urmarit aceasta productie, reprezentand jumatate din numarul telespectatorilor din UK.

Interviul Oprah Winfrey cu Meghan si Harry pe Prima TV

In SUA, aproximativ 17.1 milioane de telespectatori au urmarit interviul tinut de Oprah Winfrey pe CBS iar acest interviu este unul dintre cele mai discutate subiecte la nivel international.

Prin aceasta productie, Prima TV continua sa-si imbunatateasca productiile difuzate, recent au fost adaugate in grila de programe mai multe emisiuni si seriale, inclusiv competitii sportive. Prima TV este disponibil si in format HD, de la finalul anului trecut.

Oprah Winfrey a devenit cunoscuta prin emisiunea The Oprah Winfrey Show, difuzata timp de 25 de sezoane intre 1986 si 2011, fiind programul cu cele mai bune audiente din istorie.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

  • Seriale soap opera (pe scurt, telenovele, aceasta este traducerea) americane se pot vedea si in Romania, Tanar si nelinistit este difuzat de Pro 2 si probabil va mai fi disponibil generatii intregi.

 1. Sa difuzeze prima TV Oprah winfrei toate sezoanele, și asa ca nu au nici o emisiune talk show mai acătarea. Ar bate în audienta „La Măruță” și „Acces din ****”.

  Comentariu moderat

  • Chiar compari The Oprah Winfrey Show, Jay Leno Show sau The Larry King Show cu La Maruta? 😂
   Moderatorii show-urilor mentionate sunt cativa dintre cei mai cunoscuti oameni de televiziune din lume.
   Nu cred ca posturile din Romania au bani sa achizitioneze drepturile pentru difuzarea unor astfel de productii iar interesul romanilor nu cred ca va fi suficient de mare pentru a renta acest lucru.