Activare / dezactivare si pret Focus Sat Online / Live
In acest articol vom mentiona metodele prin care putem activa sau dezactiva serviciul Focus Sat Online, plus informatii despre preturile pachetelor online.

Focus Sat a anuntat recent posibilitatea testarii serviciului de televiziune online (OTT), oferind 14 zile gratuite pentru pachetul ales.

Activarea abonamentului online Focus Sat se face accesand site-ul focussat.roDescopera Live TV – in sectiunea Nu esti client selectam Vezi ofertele – in sectiunea TV prin satelit doar cu smartcard selectam Afla mai multe – selectam incearca gratuit Play TV sau incearca gratuit Play TV Extra, in functie de abonamentul dorit.

Mai departe, pentru a beneficia de cele doua saptamani gratuite trebuie doar sa introducem datele personale (nume, adresa, adresa e-mail) iar la final vom fi redirectionati catre pagina de plata, unde introducem datele cardului bancar. Aceste date sunt solicitate pentru tarifarea serviciului dupa cele 14 zile iar din cont se va retrage suma de 1 RON pentru a se putea valida cardul insa aceasta suma va fi returnata in cont in aceeasi zi.

Activare / dezactivare si pret Focus Sat Online / Live
Livrarea cardului Focus Sat se va face dupa cele 14 zile, la cerere, putand fi utilizat cu un receptor sau modul CI+ Focus Sat.

Dupa efectuarea platii, vom primi pe e-mail un link de activare pe care il accesam, vom configura noua parola, selectam pasul urmator si vom primi pe e-mail confirmarea activarii contului. Din acest moment, vom putea utiliza contul Focus Sat Online.

Pentru utilizarea contului accesam livetv.focussat.ro si ne autentificam cu adresa e-mail selectata la pasii anterior si parola aleasa.

Dezactivarea contului Focus Sat Online / Live nu se poate face din setarile contului, cu cateva zile inainte de expirarea perioadei gratuite de 14 zile vom primi un e-mail prin care vom putea solicita dezactivarea abonamentului Focus Sat.

Pentru a dezactiva abonamentul va trebui sa ne logam pe site-ul Focus Sat (nu il putem dezactiva din contul Focus Sat Live) selectand linkul din mailul primit si selectam Renuntare la abonament.

Aplicatia Focus Sat Online functioneaza foarte bine, continutul se incarca rapid si fara erori. Desi abonamentul este putin cam scump pentru ce ofera, poate fi o varianta in cazul in care dorim sa utilizam serviciile Focus Sat.

Stergerea dispozitivelor folosite (daca am atins limita si dorim utilizarea unor dispozitive noi) se poate face din SetariGestionati dispozitivele – selectam Stergeti dispozitiv pe dispozitivul pe care nu il mai utilizam.

Acestea sunt preturile abonamentelor Focus Sat online:

Play TV (32 lei pe luna)
-58 de canale TV
-pot fi utilizate simultan maxim 2 dispozitive
-functia Restart & Replay poate fi utilizata pe 24 de canale TV
-Biblioteca National Geographic inclusa

Play TV Extra (63 lei pe luna)
-96 de canale TV
-HBO, Cinemax si FilmBox (Premium si Extra) incluse
-pot fi utilizate simultan maxim 3 dispozitive
-functia Restart & Replay poate fi utilizata pe 40 de canale TV
-Biblioteca National Geographic inclusa

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

31 COMENTARII

 1. E nenorocita rău aplicația asta nu te lasă să te dezabonezi ,îți cere bani pentru toate rahaturile de programe filme de tot rahatul vechi și cere bani pt absolut tot,****** dreacu,să mă **** pe ea de aplicație ********* in ea și în ăla care a făcut-o de terminat!

 2. Funcționează dezabonarea si la plata recurentă? În puii mei am uitat că am activat plata recurentă . Ceva am văzut acolo dezactivare plata recurentă și data de azi dar pachetul e activ până luna viitoare 😡 Ăștia nu-mi dau înapoi banii

 3. Am facut achizitionat abonamentul Play TV, astazi s-au implinit 7 zile (cele 7 zile gratuite ) si am avut neplacuta surpriza sa vad ca nu imi merge Look sport, plus , Romania tv , AntenaPlay si multe altele.
  Practic merg doar programele care au mers si in cele 7 zile gratuite.

 4. Buna ziua!
  Ma numesc Loredana *****, sunt fiica d-lui ****** Vasile , str ***********, bl.*, sc*, ap ** Rasnov, jud. Brasov, tata era titularul contractului nr ********/31.05.2018 , as dori sa inchid acest contract, tata decedand pe data de 17.08.2021. Mentionez ca am primit o somatie de plata pt suma de 20 lei si o factura proforma pt suma de 265 lei. Cum procedez pt inchiderea acestui contract?
  Adresa mea de email este ********* si nr de tel ********.
  Astept un raspuns din partea d-voastra.

  • Nu ai explicat cum te poți dezabona, ci ai explicat cum se poate evita activarea abonamentului în timpul perioadei de trial, ceea ce evident, ca toți ne dam seama din mailul primit (duh). Deci, ai informația care ne interesează (dezabonare, adică după activarea abonamentului), sau doar promovezi acest serviciu și între timp te dai deștept?

   • Daca multa lume nu intelege cum se face dezabonarea, nu credeti ca nu a fost explicata bine? In email nu mai apare lincul primit si nu se poate selecta Renuntare la abonament. De ce nu o faceți mai simplu ca la alte aplicatii tv prin buton de dezabonare? Probabil ca ,, nestiutorii sa mai plateasca o luna! Faceti un filmulet pe You tube, sunt persoane de peste 55 ani care se descurca mai greu cu internetul!