Design nou al contului / aplicatiei Digi si optiuni noi
Digi (RCS – RDS) lanseaza un nou design al sectiunii Contul Meu de pe site-ul Digi.ro, modificand inclusiv aplicatia de mobil. Noul design este modern, optiunile par mai interesante, oferind o experienta noua insa mentinand performantele bune ale timpului de raspuns. Un mic dezavantaj, in special al variantei web, este suprafata alba destul de extinsa care poate fi deranjata in special noaptea, un mod dark fiind foarte util.

Noul cont Digi vine cu functionalitati noi utile, desi noile optiuni nu sunt multe, ne pot scuti de un apel efectuat la relatii cu clientii Digi sau de o operatiune in plus. Mai departe vom detalia aceste optiuni.

Deschidere / verificare sesizare online din contul Digi
Acum avem acces la istoricul sesizarilor inregistrate si din contul Digi (sau din aplicatia de mobil) accesand sectiunea Suport unde selectam anul dorit. Aici vom putea vedea ID-ul sesizarilor inregistrate si data la care au fost inregistrate. Din pacate, nu putem viziona continutul sesizarilor sau cel putin rezolutia acestora.

Tot aici avem optiunea Trimite sesizare insa este, de fapt, doar o redirectionare catre sectiunea Contact de pe site. Totusi, reamintim ca este recomandat sa facem o sesizare online pe site-ul Digi deoarece, daca selectam corect ramurile afisate, sesizarea va ajunge direct la departamentul abilitat.

Schimbare parola wifi din contul Digi
O alta functionalitate noua este schimbarea parolei wifi din contul/aplicatia Digi, tot ce trebuie sa facem este sa selectam Serviciile MeleInternetSchimbare date WiFi si parola. Nu am testat personal aceasta optiune pentru a verifica daca functioneaza atat pentru ONT-urile furnizate de Digi cat si pentru routerele oferite de ei in chirie. Optiunea nu va functiona, insa, pe routerele personale.

Verificare contracte/acte aditionale online
Tot in contul Digi avem acum posibilitatea de a verifica actele aditionale si contractele efectuate online. Putem verifica acest lucru in sectiunea Serviciile MeleContractele Mele – vom putea descarca actele in format PDF.

Design nou al contului / aplicatiei Digi si optiuni noi

Asadar, Digi ofera un nou design sectiunii Contul Meu si aplicatiei de mobil Digi Romania, oferind cateva functionalitati noi care ne pot fi utile.
Voi ce parere aveti despre noile modificari efectuate de RCS – RDS?

Update: Optiunea de schimbare a parolei wireless nu functioneaza pentru echipamentele de fibra optica oferite de Digi (ONT-uri), conform testelor efectuate de cativa abonati RCS – RDS;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII