Activare / dezactivare abonament Amazon Prime Video
In acest articol vom mentiona modalitatile prin care putem activa si dezactiva contul platformei VOD Prime Video detinuta de Amazon.

Activarea abonamentului Prime Video se poate face accesand site-ul oficial primevideo[punct]com sau instaland aplicatia Prime Video, selectam Conectare – Creeaza-ti contul Amazon – aici va trebui sa introducem datele necesare configurarii contului: Nume, e-mail, parola, inca o data parola pentru confirmare si selectam Creeaza-ti contul Amazon.

Rezolvam puzzle-ul afisat urmand sa primim un cod pe adresa e-mail introdusa la unul dintre pasii anterior – introducem parola de unica folosinta (OTP) primita pe mail si selectam Verificare – la pasul urmator va trebui sa introducem un numar de telefon mobil, vom primi un cod de confirmare prin SMS si va trebui sa il introducem la pasul urmator selectand Creeaza-ti contul Amazon.

Dupa ce contul a fost adaugat, revenim la pagina principala a platformei Prime Video si selectam Incepe incercarea gratuita – introducem datele unui card bancar (cardul trebuie sa fie emis de o banca din Romania) si selectam Adaugare card – introducem adresa de facturare si selectam Utilizeaza aceasta adresa – vom avea afisat sumarul datelor de facturare si selectam Continuare – la pasul urmator vom putea schimba datele de factuare iar daca totul este in regula selectam Incepe incercarea gratuita de 7 zile – plateste mai tarziu.

In continuare vom avea optiunea Autorizati-va modalitatea de plata si vom fi redirectionati catre procesatorul de plati unde trebuie sa confirmam modalitatea de plata. Chiar daca suma afisata este 13.99 RON, nu se va retrage aceasta suma.

In prezent, Amazon Prime Video ofera 7 zile gratuite iar pana pe 31 ianuarie 2022, pretul abonamentul este de 13.99 lei pe luna. Dupa aceasta data, abonamentul Prime Video va costa 27.99 lei pe luna.

Activare / dezactivare abonament Amazon Prime Video

Urmatoarea data de tarifare poate fi vazuta selectand profilul – Cont si setari. Tot de aici se poate face dezactivarea abonamentului Prime Video selectand optiunea Reziliere abonament – selectam optiunea Se incheie la x (unde x este data afisata pentru reinnoirea abonamentului) – vom fi redirectionati in sectiunea Cont si setari iar aici vom vedea confirmarea: Abonamentul tău se încheie la x. După data respectivă, nu vei mai avea acces la Prime Video și cardul tău nu va fi debitat.

Vom putea utiliza in continuare abonamentul Amazon Prime Video pana la data afisata.
Daca ati intampinat dificultati cu activarea sau dezactivarea contului Prime Video, lasati un comentariu mai jos si vom incerca sa va ajutam.

Update: Daca abonamentul este facturat dar nu avem optiune pentru dezactivarea contului in Prime Video atunci este posibil ca facturarea sa se faca pentru abonamentul Amazon Prime care include si Prime Video. In acest caz, trebuie sa se dezactiveze abonamentul Amazon Prime.

De asemenea, intre optiunile Contul tau si Player avem optiunea Comenzi unde este posibil sa avem adaugat un serviciu taxabil, daca ne apare acolo un astfel de serviciu, trebuie sa il dezactivam.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

19 COMENTARII

  • Este posibil ca Prime Video sa il aveti facturat prin contul de Prime Amazon daca nu va lasa sa inchideti abonamentul Prime Video din aplicatie. Daca vreti sa inchideti abonamentul Prime Video inchideti si Prime Amazon.

 1. Din greșeală am făcut un cont la. Prime de 34 dolari. Imediat după, am încercat să-l dezactivez, am crezut ca am reușit, dar acum mi-au tras iar bani din cont! Cum pot să-l dezactivez??

 2. De 3-4 luni ,de cand am facut un abonament prime video,pe stik amazon,aveam de un an cont la amazon.In afar de abonamentul pe care-l platesc,cand vreau,amazon ma taxeaza lunar cu 70 lei/luna.Nu pot sa ma dezabonez.Spunem ce sa fac?

  • Abonamentul Prime Video este facturat prin abonamentul Amazon Prime si din aceasta cauza nu aveti optiunea de dezactivarea contului Prime video. In aceasta situatie trebuie sa dezactivati abonamentul Amazon Prime.

 3. Ionica,cont facut de un nepotel pe amazon primes,nu poate intra in cont,vrea sa l inchida abonamentul la acest site de 13,99 lei ,bani luati lunar din contul bancar.ce pasi trebuie facuti

 4. Buna ziua. Am un cont amazon video dar vreau sa inchid abonamentul. Doar ca daca intru in cont,setari nu gasesc nici un abonament activ prime video.

  Cum pot inchide abonamentul deoarece luna de luna mi se retrab bani de pe card..

 5. Buna seara. Eu nu ma pot conecta pe contul prime video din cauza”activitati neobijnuite”si imi sice sa contactez (customer service) si nu stiu cum pot lua legatura cu ei. Vreau sa si dezactivez contul pentru ca sunt foarte dezamagit de ei. Dupa 3 zile sa faca asa probleme..mai bine ma lipsesc. Ce pot face ? Miltumesc