Consumed / Marginea ingusta – filme Warner TV
Luna iulie incepe la Warner TV cu filme exceptionale. In acest material vom detalia cateva dintre aceste filme.

1000 to 1: The Corry Weissman Story / Povestea lui Cory Weissman (2014) – 2 iulie, ora 14:55. Acest film spune povestea emotionanta a unui tanar extrem de talentat in sport. Cory Weissman (David Henrie) este extrem de talentat la baschet, insa in timpul colegiului sufera un atac cerebral care ii curma visul sau de a merge mai departe.

Aflat in aceasta situatie neplacuta, Cory va trebui sa isi faca alte planuri de viitor. Filmul Povestea lui Cory Wesisman are durata de o ora si 39 de minute, a fost filmat in Pennsylvania si este regizat de Michael Levine. Pe IMDb a obtinut nota 6,8.

Consumed (2015) – 3 iulie, ora 12:10. Filmul prezinta lupta disperata a unei mame sa isi salveze copilul care sufera de o boala extrem de rara. Connie Conway (Elizabeth Marvel) are un fiu pe nume Christopher Conway (Jaden Klein) care sufera de o boala rara despre care doctorii nu prea stiu mare lucru. Disperata, Connie va incepe sa faca ea investigatii despre aceasta boala insa ajunge sa intre in conflict cu fermierii micului oras unde locuieste Connie si cu o corporatie care se ocupa cu studiul organismelor modificate genetic.

Filmul Consumed are durata de o ora si 35 minute, a fost filmat in Illinois si a fost regizat de Daryl Wein. Pe IMDb a obtinut nota 5,6.

Consumed / Marginea ingusta – filme Warner TV

Narrow Margin / Marginea ingusta (1990) – 3 iulie, ora 20:05. Carol Hunnicut (Anne Archer) asista fara sa vrea la comiterea unei crime de catre mafioti. Carol se afla in baia unei camere de hotel atunci cand mafiotii i-au omorat un bun prieten pentru a-i fura o servieta cu bani.

Speriata si temandu-se pentru viata sa, ea se ascunde intr-o cabana parasita din munti. Neavand probe suficiente pentru a-i trimite la inchisoare pe autorii crimei, avocatul Robert  Caulfield (Gene Hackman) pleaca in cautarea lui Carol pentru a o aduce in sala de judecata la proces, ca martor. Numai ca Robert nu stie ca nu este singurul om care o cauta pe Carol, pe urmele ei se afla si mafia pentru a o ucide.

Filmul Marginea ingusta are durata de o ora si 37 minute, a fost regizat de Peter Hyams iar pe IMDb a obtinut nota 6,5.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU